Ako vyhrať na online hracom automate

Ako vyhrať na online hracom automate

Online hracie a video automaty majú rovnako ako napríklad ruleta alebo Blackjack rôzne herné stratégie. Spoznajte ich a zvýšte si šancu na vašu výhru!

Naše tipy ako vyhrať na online automate

Ešte predtým, ako si prečítate naše tipy si uvedomte, že na online hracích a video automatoch ide hlavne o zábavu a výhra je jej príjemným spestrením. Výherné online automaty sú náhodnou záležitosťou. My Vám odporučíme pár pravidiel, ako postupovať, aby ste boli úspešný.

  • Zapamätaj si, že Jackpot niekto určite vyhrá. Ak nie ty, tak niekto iný.
  • Poznaj pravidlá hry ktorú hráš. Ak budeš točiť len tak bezcieľne a bezhlavo, určite prehráš a prídeš o svoje peniaze.
  • Ak je to možné, zisti si percentá, ktoré daný výherný automat vypláca. Býva to od 85% do 98% pričom internetové online kasína mávajú vyššie - minimálne 97%. Matematika je tu jednoduchá: Ak vložíš 100 EUR dostaneš priemerne naspäť 98 EUR. A teraz si predstav, že niekoľko amatérov pred tebou len tak zo špásu hodilo do mašinky dokopy niekoľko 100 EUR. Výherné automaty Vás nenechajú vyhrať, ak točíte menej ako 10 - 20 krát. A to sa stáva pravidelne. Niekto príde, vsadí 2 eurá a ide ďalej. Potom tieto peniaze čakajú priamo na Vás trpezlivejších.
  • Pri progresívnych výherných automatoch sa sústreď na hranie s maximálnym počtom mincí. Inak povedané: Nevsádzaj len na jeden riadok, ale na všetky, plus diagonály.
  • Ak vyhráš vyššiu čiastku, prejdi na iný automat v ponuke online kasína. Každý hrací automat má vlastný balík peňazí, ktorý rozdáva.
  • Skús hrať aj na viacerých hrách. Ak aspoň každý 15. ťah nevyhrávaš choď na inú hru.
  • Stanov si svoj denný strop. Niekedy jednoducho nie je šťastný deň, a preto je lepšie nehrať nad limit, ktorý si si stanovil. Vráť sa radšej neskôr a uvidíš, že to bude lepšie.
Hracie automaty