Čo sú to pretočenia zadarmo a ako ich získať?

Čo sú to pretočenia zadarmo a ako ich získať?

Online kasínové hry sú príjemným spôsobom krátenia času a skvelou možnosťou otestovať svoje hráčske schopnosti. Samozrejme, všetko ide ruka v ruke s vysokou pravdepodobnosťou poriadnej výhry. Internetové kasína ponúkajú okrem iného aj mnohé výhody. Jednou z nich sú free spiny. Viete, čo znamenajú a ako ich použiť?

Čo sú free spiny?

Free spiny sú pretočenia zadarmo, ktoré môžete získať buď v priebehu hry, alebo ako darček od internetového kasína. Fungujú na jednoduchom princípe – hráč splní podmienky konkrétneho kasína a na účet sa mu automaticky pripíše niekoľko voľných pretočení, ktorý môže využiť na jeden alebo viac výherných automatov. Podmienky získania free spinov a ich počet si určuje kasíno.

Počas trvania voľných pretočení nie je hráčovi účtovaný žiadny poplatok za stávku - z účtu sa mu neodpočítavajú peniaze. Po vypršaní free spinov sa opäť pokračuje v klasickej hre.

Môžem počas free spinov získať reálne peniaze?

Áno. Pokiaľ sa vám počas trvania voľných pretočení podarí získať nejakú peknú sumičku, výhra vám bude automaticky pripísaná na váš hráčsky účet. Pravdepodobnosť výhry sa počas trvania free spinov nemení.

Typy voľných pretočení:

Uvítací bonus s voľnými pretočeniami

Niektoré internetové kasína ponúkajú voľné pretočenia pre nových hráčov v rámci „uvítacieho balíčka“. Môžete sa stretnúť s dvoma druhmi bonusu: Voľné pretočenia, alebo pretočenia bez rizika. Aký je rozdiel? Pri voľných pretočeniach dostanete možnosť roztočiť valce automatu bez poplatku za stávku. Pri pretočeniach bez rizika síce za stávky zaplatíte, ale po skončení vám ich kasíno vráti formou bonusu na váš hráčsky účet.

Aktuálny príklad z eTIPOS.sk kasína: V tejto chvíli ponúka online kasíno novým hráčom okrem vstupného bonusu aj 50 spinov bez rizika. Stačí si zahrať niektorú z hier Mysterious Atlantis, Dragons of Fortune, Lucky Elements alebo Mirror Shield so stávkou na jedno pretočenie minimálne 0,20 € a dostaneš 10€ bonus naspäť.

Free spiny v rámci časovo obmedzenej akcie

Online kasína sa snažia neustále potešiť nových, ale aj pravidelných hráčov. Pri rôznych príležitostiach vytvárajú akcie, turnaje, súťaže, v ktorých môžete získať bonusy v podobe kreditov alebo voľných pretočení na automatoch.

Pretočenia zadarmo počas hry

V mnohých kasínových hrách máte možnosť vytočiť si voľné pretočenia. Ak sa vám na valcoch objaví správna kombinácia scatter symbolov, získate spiny zadarmo. Voľné pretočenia začnú automaticky plynúť po získaní príslušnej kombinácie.

Príklad: Ak počas hry na výhernom automate Break Away vytočíte kdekoľvek na valcoch 3 Scatter symboly, získavate Free spiny. Ich počet závisí od počtu Scatter symbolov na valcoch. Pri troch získate 15 pretočení zdarma, pri 4 dostanede 20 free spinov a pri 5 symboloch sa môžete tešiť až na 25 voľných hier. Keď sa vám minú všetky voľné pretočenia, vrátite sa do klasickej hry.

Aký je rozdiel medzi hrou zadarmo a free spinmi?

Hráči si často mýlia voľné pretočenia s hrou zadarmo. Aby ste pochopili rozdiel medzi nimi, musíte vedieť na akom princípe fungujú, aké majú výhody a kto ich môže používať.

Hry zadarmo

  • Verzie online kasínových hier, za ktoré neplatíte.
  • Dávajú hráčom možnosť otestovať si hru, herné bonusy a funkcie.
  • Nie sú časovo obmedzené.
  • Za deň môžete vyskúšať ľubovoľný počet hier.
  • Hry zadarmo nevyžadujú registráciu.
  • Nie sú výherné – aj ak sa vám počas hry zadarmo podarí vytočiť platnú kombináciu, výhra vám nebude vyplatená.

Free spiny a spiny bez rizika:

  • Sú to odmeny od online kasína.
  • Voľné pretočenia môžu byť časovo obmedzené a viazať sa iba na určité hry.
  • Sú obmedzené počtom.
  • Sú výherné – ak sa vám podarí vytočiť výhernú kombináciu počas plynutia free spinov, výhra bude pripísaná na váš hráčsky účet.

Zhrnutie

Automaty zadarmo z vás síce milionárov neurobia, no majú svoj účel. Perfektne vám poslúžia pri výbere vhodného online automatu, rulety, pokru alebo blackjacku. Dávajú vám priestor skúšať a objavovať. Vďaka tomu si môžete otestovať všetky hry bez toho, aby ste zbytočne míňali peniaze.

Voľné pretočenia vám môžu priniesť poriadne výhry. Je ich však obmedzený počet a často sa viažu na konkrétne výherné automaty. Získať ich môže každý hráč, ktorý splní podmienky konkrétneho kasína, akcie alebo hry. Mnoho hráčov si už vďaka pretočeniam zadarmo prišlo na naozaj pekné sumičky.

Je len na vás, či sa rozhodnete pre hry zadarmo alebo sa pokúsite vyťažiť čo najviac z voľných pretočení. V oboch prípadoch však musíte myslieť na to, že základom úspechu je rozumné a zodpovedné hranie.

Hracie automaty