Kasíno Liga nechýba ani v máji

Kasíno Liga nechýba ani v máji

Hraj v kasíne

Radi využívate kasínové promo akcie? Ak áno, určite by ste nemali obísť ani pravidelnú súťaž casina etipos.sk s názvom Kasíno Liga. Táto súťaž nebude absentovať v tomto kasíne ani v priebehu mája, kedy sa bude hrať o odmeny v hodnote až 50 000 €. V najbližších riadkoch vám túto súťaž bližšie priblížime a okrem toho sa budete môcť dočítať aj o ďalších zaujímavostiach a aktualitách z kasína eTIPOS.sk.

V článku nájdete informácie o:

Ako hrať Májovú Kasíno Ligu?

Súťaž Kasíno Liga je už stálicou medzi promo akciami kasína eTIPOS.sk a niet sa čomu čudovať. O to, že ide o populárnu súťaž dokazuje aj množstvo hráčov, ktorí sa do nej pravidelne zapájajú. Nová epizóda Kasíno Ligy odštartovala 1. mája a kasínové zápolenie bude prebiehať tradične počas celého mesiaca, teda až do 31. mája 2023.

HRAJ MÁJOVÚ KASÍNO LIGU

Celková dotácia súťaže je 50 000 €, pričom jej princíp ostáva bezo zmeny a Májová Kasíno Liga bude prebiehať v rovnakom duchu, ako tomu bolo v aprílovom vydaní. Pre účasť v Kasíno Lige je potrebné hrať každodenné večerné turnaje (od 17:00 hod. do 23:30 hod.), v ktorých sa vždy hrá o finančné a bodové odmeny. Finančné dotácie týchto turnajov sú 800 € (štvrtky je to až 1 000 €) a v každom turnaji sa hrá aj o 256 bodov do tabuliek Májovej Kasíno Ligy. Atraktívne finančné odmeny ako aj ligové body si môžete vybojovať každý deň, no pred tým ako sa rozhodnete zapojiť do jednotlivých turnajov, vždy si pozorne prečítajte ich podmienky, aby ste vedeli, ktoré online automaty sú do nich zaradené a na základe akého princípu si budete môcť pripisovať body.

21.
05. - 
17:00
21.
05.
23:30
TIPOS logo

Magický utorok o 800 €

Zapojte sa v online kasíne eTIPOS.sk v utorok večer od 17:00 hod. do 23:30 hod. do Večerného turnaja s dotáciou 800 €.

Prizepool
800 €
Výherné kritérium
Najvyššia vážená výhra
Odmenených
65 hráčov

Chýbať nebudú ani špeciály

Online casino eTIPOS.sk sa snaží Kasíno Ligu počas jej priebehu zatraktívňovať pomocou rôznych špeciálny sprievodných akcií a bonusov. Inak tomu nebude ani počas mája, kedy sa môžete tešiť na obľúbené Double Days a nebudú chýbať ani free spiny za hranie vo večerných turnajoch. Aby vám tieto zaujímavé špeciálny neušli, určite sledujte naše stránky, kde nájdete všetky aktuálne informácie.

Získajte free spiny počas Dní víťazstva

Začiatok mája je spojený aj s dvomi sviatočnými dňami, na čo v eTIPOS.sk trefne zareagovali zaujímavou špeciálnou akciou. Od 1. mája až do 8. mája si tu budete môcť každý deň vybojovať až 20 free spinov. Prvých 10 pretočení zadarmo si pripíšete, akonáhle v daný deň pretočíte v hracích automatoch sumu aspoň 50 €. Zvyšných 10 free spinov vám na konto pribudne, akonáhle uskutočníte v automatoch stávky minimálne za 100 €. Spolu si tak môžete v priebehu ôsmych dní vybojovať až 160 voľných zatočení. Po splnení obratových levelov si budete môcť vychutnať free spiny každý deň v inej hre, pričom túto informáciu nájdete, prirodzene, uvedenú v podmienkach akcie.

Bavte sa v online kasíne s najširšou ponukou hier

Hľadáte ideálne online kasíno? Ak áno, určite by ste mali pouvažovať nad online herňou eTIPOS.sk. Ako ste si sami mohli prečítať, natrafíte tu na skvelé akcie a bonusy a to zďaleka nie je všetko. Toto kasíno sa môžete popýšiť najširšou ponukou kasínových hier, kde si okrem online automatov môžete zahrať aj ruletu, blackjack a tak isto sú tu k dispozícii exkluzívne aj online stieracie žreby. V kasíne eTIPOS.sk na vás navyše čaká po registrácii parádny vstupný bonus až do výšky 1 050 € a 280 free spinov. Príjemnú zábavu a veľa zdaru v hre!

1050 EUR pre nových hráčov v kasíne

etipos.sk logo

Zaregistruj sa a získaš bonusový uvítací balíček z prvých troch vkladov:

1. vklad: 100% bonus až do 350 € + 130 free spinov
Vlož minimálne 20 €, zadaj kód TIPOS01 a Tipos ti tvoj vklad navýši o 100 %.

2. vklad: : 75% bonus až do 350 € + 50 free spinov
Po druhom vklade a vložení kódu môžeš získať bonus 75 % z vkladu až do 350 €.

3. vklad: 50% bonus až do 350 € + 100 free spinov
Aj za tretí vklad s kódom ťa Tipos odmení bonusom 50 % z vkladu znova až do 350 €.

Celkovo si tak teraz môžeš prilepšiť bonusmi v hodnote 1 050 € a získať 280 voľných zatočení.

POZOR! A to nie je všetko. Každý nový hráč navyše hrá o 50 % bonus k úvodnému vkladu. Ako tento bonus získať? Zaregistruj sa, uskutočni 1. vklad na konto v hodnote aspoň 20 € a automaticky ti pripíšeme 50 % bonus. Maximálny bonus je 20 €, ktorý získaš pri vklade 40 € a viac.

Hracie automaty