V Tipose padajú fantastické výhry

V Tipose padajú fantastické výhry

Hraj v kasíne

Asi by sme nenašli hráča, ktorý by počas zábavy vo svojich obľúbených hrách nechcel získať nejakú parádnu výhru. Zrejme každý sa usiluje vybojovať si parádny balík v podobe skvelej čiastky alebo atraktívneho jackpotu. V online kasíne Tiposu padajú obdivuhodné výhry pomerne často, pričom pár z nich vám priblížime aj v tomto článku.

V nasledujúcich riadkoch sa dočítate o:

  • Padol Zlatý TIPOS Jackpot takmer 135 000 €
  • Vyskúšajte si automat Jewels Quest 2
  • Krásne výhry prinášajú aj eŽREBy
  • Aký bonus získate v Tipose za registráciu?
  • Padol Zlatý TIPOS Jackpot takmer 135 000 €

    Na piatok 3. novembra bude veľmi dlho spomínať jeden z hráčov Tipos kasína ktorému v podvečerných hodinách padol Zlatý TIPOS Jackpot v hodnote 134 719 €! Túto skvelú čiastku mu prinieslo roztáčanie valcov E-gaming automatu s názvom Jewels Quest 2. TIPOS Jackpot je platformový trojúrovňový progresívny jackpot, vďaka ktorému si môžete vyslúžiť niektorú z trojice prémiových výhier. Stačí len hrať online hracie automaty, ktoré sú označené slovom JACKPOT, pričom všetky tieto hry nájdete aj v záložke „TIPOS JACKPOT HRY.“ Čo je skvelé, ktorýkoľvek z trojice TIPOS Jackpotov vám môže padnúť aj pri zatočení s minimálnym vkladom. Je to teda len a len o šťastí.

    TIPOS Jackpot
    Úroveň:
    Zlatý
    111621 €
    Úroveň:
    Strieborný
    22733 €
    Úroveň:
    Bronzový
    90 €
    TIPOS TIPOS Jackpot

    Vyskúšajte si automat Jewels Quest 2

    Online výherný automat Jewels Quest 2 od výrobcu E-gaming, v ktorom zaznamenal hráč eTIPOS.sk kasína výhru takmer 135 000 €, sa teší veľkej obľube. Ide o 5-valcový dobrodružný slot s 3 riadkami a 20 výhernými líniami.

    Hracia plocha je umiestnená do prostredia džungle a na valcoch sa zobrazujú symboly v kameňoch, ktoré prepadávajú. V tomto slote je zabudovaných aj niekoľko špeciálnych funkcií. Prvou je lavínových efekt (systém avalanche), ktorý funguje tak, že akonáhle vytvoríte výhernú kombináciu jej symboly sa z plochy vytratia a sú nahradené novými, čo vám neraz dopraje ďalšie výhry. Samozrejmosťou tohto slotu je aj dvojica špeciálnych symbolov Wild a Scatter. Divoký Wild symbol ako žolík nahrádza všetky bežné symboly a keď sa stane súčasťou výhernej kombinácie, stáva sa z neho aj multiplikátor, ktorý vám dokáže výhru zdvojnásobiť. Druhým špeciálom je Scatter symbol, ktorý keď vám zastane na troch valcoch, spustí Mystery funkciu, vďaka ktorej môžete získať zaujímavé okamžité náhodné výhry.

    Krásne výhry prinášajú aj eŽREBy

    Pútavé výhry nepadajú len v hracích automatoch. Na eTIPOS.sk môžete získať výhru napríklad aj v online stieracich žreboch, tak ako sa to napríklad podarilo šťastnému hráčovi s nickom prs***. Ten si zakúpil eŽREB Gold Mine, vďaka ktorému si doslova vydoloval výhru 5 000 €. V ponuke eTIPOS.sk nájdete viacero populárny stieracich žrebov, medzi ktorými nechýbajú ani legendárne Prasa v Žite či Super Prasa v Žite.

    Aký bonus získate v Tipose za registráciu?

    Baviť sa v eTIPOS.sk casine vyplatí. Okrem klasických výhier tu môžete hrať o množstvo zaujímavých jackpotov. Keď k tomu pridáme širokú ponuku rôznych kasínových hier, z Tiposu je ideálne miesto pre herný zážitok. Ak sa chcete o tom presvedčiť, zaregistrujte sa do tohto kasína a automaticky budete v hre aj o uvítací bonus až do výšky 1 050 € a 280 free spinov k tomu.

    1050 EUR pre nových hráčov v kasíne

    etipos.sk logo

    Zaregistruj sa a získaš bonusový uvítací balíček z prvých troch vkladov:

    1. vklad: 100% bonus až do 350 € + 130 free spinov
    Vlož minimálne 20 €, zadaj kód TIPOS01 a Tipos ti tvoj vklad navýši o 100 %.

    2. vklad: : 75% bonus až do 350 € + 50 free spinov
    Po druhom vklade a vložení kódu môžeš získať bonus 75 % z vkladu až do 350 €.

    3. vklad: 50% bonus až do 350 € + 100 free spinov
    Aj za tretí vklad s kódom ťa Tipos odmení bonusom 50 % z vkladu znova až do 350 €.

    Celkovo si tak teraz môžeš prilepšiť bonusmi v hodnote 1 050 € a získať 280 voľných zatočení.

    POZOR! A to nie je všetko. Každý nový hráč navyše hrá o 50 % bonus k úvodnému vkladu. Ako tento bonus získať? Zaregistruj sa, uskutočni 1. vklad na konto v hodnote aspoň 20 € a automaticky ti pripíšeme 50 % bonus. Maximálny bonus je 20 €, ktorý získaš pri vklade 40 € a viac.

Hracie automaty