Aké akcie ponúka TIPOS kasíno v apríli?

Aké akcie ponúka TIPOS kasíno v apríli?

Hraj v kasíne

Štart nového mesiaca sa v online TIPOS kasíne už automaticky spája s ďalším pokračovaním populárnej súťaže Kasíno Liga. Tento mesiac nebude výnimkou a už od pondelka 1. apríla beží ďalšie pokračovanie tejto súťaže. O čo sa v nej hrá? Aký je jej princíp? To vám už radi prezradíme v tomto článku.

V nadchádzajúcich riadkoch nájdete informácie o:

Hrajte Kasíno Ligu v apríli o 50 000 €

Nová edícia Kasíno Ligy pôjde v zaužívaných šľapajach. Aj tento mesiac bude táto súťaž prebiehať počas celého apríla, to znamená od 1. apríla až do 30. apríla. Rovnako ako v marci, aj tento mesiac pozostáva Kasíno Liga z pravidelných Večerných kasínových turnajov, pričom celková dotácia súťaže je opäť parádnych 50 000 €.

HRAJ KASÍNO LIGU

Ako sa zapojiť do Aprílovej Kasíno Ligy?

Pravidelní hráči TIPOS kasína už súťaž Kasíno Liga zrejme dôverne poznajú. Ide o jednu z najobľúbenejších promo akcií tejto online herne a niet sa čo čudovať. V tejto súťaži sa totiž každý večer hrá v kasínových turnajoch v online automatoch o atraktívne odmeny. Mnohí z vás už princíp Kasíno Ligy poznajú, no pre tých čo nie, prinášame vám v niekoľkých bodoch hlavnú charakteristiku tejto súťaže:

  • Aprílová Kasíno Liga prebieha od 1.4.2024 do 30.4.2024
  • Súťaž Kasíno Liga pozostáva z každodenných Večerných turnajov prebiehajúcich od 17:00 hod. do 23:30 hod.
  • Do každého Večerného turnaja sú zaradené iné hracie automaty a rovnako sa mení aj princíp bodovania v jednotlivých turnajoch
  • V každom turnaji sa hrá o finančné odmeny 800 € (štvrtky 1 000 €), ktoré si rozdelí 65 najlepších hráčov
  • V každom turnaji sa hrá o 345 bodov do ligových rebríčkov, ktoré si prerozdelí 25 najúspešnejších hráčov

Vybojujte si 10 free spinov každý deň

TIPOS kasíno sa snaží súťaž Kasíno Ligu pravidelne zatraktívňovať rôznymi špeciálnymi sprievodnými akciami. Jeden z takých špeciálov prebieha aj v týždni od 1.4. do 7.4., kedy si môžete vybojovať účasťou vo Večerných turnajoch obľúbené free spiny. Konkrétne si každý večer počas uvedeného obdobia môžete pripísať 10 voľných zatočení do automatu 81 Multiways Premium. Tieto voľné otočky získate, ak v danom Večernom turnaji uskutočníte stávky v hodnote aspoň 30 €. Dohromady si tak môžete vybojovať počas týždňa až 70 free spinov.

Využite akciu Bonusové trháky

Kasíno Liga nie je jediným aktuálnym lákadlom v TIPOS kasíne. Aktuálne tu totiž prebieha aj akcia Bonusové trháky, vďaka ktorej si môžete každý deň až do nedele 14. apríla vybojovať štedré odmeny. Tieto bonusy si budete môcť pripísať tak, že každý deň budete hrať vybrané kvalifikačné online automaty a splníte v nich podmienky pre získanie bonusu. Navyše okrem týchto denných bonusov budete automaticky v hre aj o parádne kasínové jackpoty.

Aký bonus ponúka TIPOS kasíno za registráciu?

Kvalitné kasíno spoznáte podľa ponuky hier a počtu promo akcií. A TIPOS kasíno medzi kvalitné kasína môžeme rozhodne zaradiť, keďže v jeho ponuke nájdete stovky hier a nechýbajú tu ani zaujímavé promo akcie a turnaje s atraktívnymi dotáciami. Ak náhodou ešte nemáte hráčske konto v Tipose a rozhodnete sa tu zaregistrovať, po vytvorení konta budete automaticky v hre o štedrý vstupný bonus až do výšky 1 050 € a 280 free spinov k tomu. Tak čo, idete to roztočiť do jedného z najväčších slovenských online kasín?

1050 EUR pre nových hráčov v kasíne

etipos.sk logo

Zaregistruj sa a získaš bonusový uvítací balíček z prvých troch vkladov:

1. vklad: 100% bonus až do 350 € + 130 free spinov
Vlož minimálne 20 €, zadaj kód TIPOS01 a Tipos ti tvoj vklad navýši o 100 %.

2. vklad: : 75% bonus až do 350 € + 50 free spinov
Po druhom vklade a vložení kódu môžeš získať bonus 75 % z vkladu až do 350 €.

3. vklad: 50% bonus až do 350 € + 100 free spinov
Aj za tretí vklad s kódom ťa Tipos odmení bonusom 50 % z vkladu znova až do 350 €.

Celkovo si tak teraz môžeš prilepšiť bonusmi v hodnote 1 050 € a získať 280 voľných zatočení.

POZOR! A to nie je všetko. Každý nový hráč navyše hrá o 50 % bonus k úvodnému vkladu. Ako tento bonus získať? Zaregistruj sa, uskutočni 1. vklad na konto v hodnote aspoň 20 € a automaticky ti pripíšeme 50 % bonus. Maximálny bonus je 20 €, ktorý získaš pri vklade 40 € a viac.

Hracie automaty