Jackpoty automatov od e-gaming

Jackpoty automatov od e-gaming

Už ste sa stretli s jackpotovým systémom pri hrách od e-gaming? Povodne nasadzovali do týchto hier online kasína iba svoje vlastné jackpotové systémy progresívnych výhier, no neskôr v niektorých z nich pribudli aj jackpoty priamo od výrobcu hier, egaming. A na tieto jackpoty sa pozrieme v našom článku.

Čo sú to progresívne výhry?

Progresívne výhry, nazývané jackpoty, lákajú do online kasín hráčov túžiacich po veľkých výhrach. Ich sumy sa zvyšujú s každou jednotlivou stávkou od všetkých hráčov, ktorí hrajú príslušné sloty. A rastú až do okamihu, keď jeden šťastlivec rozbije jackpot a získa výhru, ktorá mu môže zmeniť život.

Progresívne jackpoty môžeme klasifikovať podľa ich typu. Existujú nezávislé automaty, kde sa jackpot skladá len zo stávok daného online slotu. Ďalej sú tu aj kasínové jackpoty, kde sa jackpot skladá zo stávok z viacerých automatov v rámci jedného kasína. A potom poznáme sieťové jackpoty, kde sa spoja stávky z rôznych kasín, čo môže spôsobiť, že jackpoty dosiahnu skutočne ohromujúce sumy. Tie však nebývajú povolené vo všetkých krajinách.

Výhra progresívneho jackpotu je záležitosťou šťastia. Aj keď pri niektorých jackpotových systémoch môže maximálna stávka či stávka na maximálny počet výherných línií zvyšovať šancu na jeho zisk. Hoci je pravdepodobnosť výhry malá, potenciál vyhrať tisíce až státisíce EUR je to, čo hráčov priťahuje.

eGaming Jackpoty

eGaming Jackpoty predstavujú jeden z príkladov progresívnych jackpotov. Pracujú na systéme, kde časť každej stávky hráčov, ktorí hrajú na príslušných egaming automatoch, prispieva do spoločného „banku“. A ten sa následne rozdeľuje na tri úrovne: Bronze, Silver a Gold. Tento jackpot môže byť „rozbitý“ kedykoľvek, pričom nie je viazaný na žiadnu špecifickú stávku alebo kombináciu symbolov. V kasínach nájdete Automaty s jackpotom od eGamingu označené štítkom JACKPOT, prípadne EGAMING JACKPOT, čo vám uľahčí ich identifikáciu. Tieto automaty sú obvykle umiestnené v osobitnej sekcií, aby boli ľahko dostupné. Aktuálne hodnoty jackpotov možno nájsť v lobby kasína, či priamo pri hrací každého automatu, čo vám umožní sledovať ich rast v reálnom čase. Rovnako zobrazujeme aktuálne jackpoty kasín aj na našej stránke.

Jackpoty e-gaming hracích automatov sú nastavené v kasína rôzne, no väčšinou začínajú na sume pár desiatok EUR a končia na státisícoch. To je už suma, ktorá dostatočne a zásadne zmení vašu finančnú budúcnosť. Zapojiť sa do hry o eGaming Jackpot je úplne jednoduché. Zapnite si obľúbené egaming hracie automaty v kasíne, ktoré má nasadený tento jackpotový systém a len hrajte, hrajte a hrajte. Tu nezáleží na tom, či hráte za minimálne stávky, každé zatočenie ponúka rovnakú šancu na získanie jednej z týchto lukratívnych cien. Pochopiteľne, hrať musíte za skutočné peniaze a nie virtuálny kredit.

Hra o jackpot nevyžaduje žiadne špeciálne kombinácie alebo extra stávky – stačí len točiť a dúfať, že sa na vás šťastena usmeje. Systém eGaming Jackpotov je navrhnutý tak, aby poskytoval spravodlivú šancu každému hráčovi, a jeho transparentnosť znamená, že môžete sami vidieť, ako potenciálne výhry rastú priamo pred vašimi očami.

Hracie automaty