O nás

O nás

Webstránka je súčasťou širokej siete internetových stránok o hazardných hrách. Autentický obsah tvorí medzinárodný tím zložený z profesionálov v oblasti iGamingu a množstvo externých prispievateľov. Všetok publikovaný obsah podlieha autorským právam.

Pravidelne testujeme ruletu, blackjack, výherné automaty aj ďalšie online kasínové hry. Spoločne posudzujeme ponuku jednotlivých online kasín pôsobiacich na európskom trhu.

Hráči hodnotia najmä rôznorodosť hier, hrateľnosť, používateľské prostredie, zákaznícku podporu, jednoduchosť ovládania a celkový dojem. Naši profesionáli zasa preverujú bezpečnosť, dôveryhodnosť značky a úroveň poskytovaných služieb. Každý rok následne oceňujeme tých najlepších za účasti pozvaných hostí.

Prevádzkovateľom siete stránok v slovenskom jazyku je marketingová spoločnosť:

    NATALIS, s.r.o.
    Pod univerzitou 19, 01008 Žilina
    Slovensko

K našej práci pristupujeme zodpovedne.

Regulácia online hazardu v SR, reklama

Stránky v slovenskom jazyku orientujeme priamo na slovenský trh. To znamená, že obsah stránok je v súlade s reguláciou hazardných hier v Slovenskej republike. V prípade záujmu o reklamu, prípadne možnosť spolupráce a propagácie na našich stránkach, môžete kontaktovať marketingovú agentúru e-mailom: marketing@natalis.sk.

Hracie automaty