Zodpovedné hranie hracích automatov

Zodpovedné hranie hracích automatov

Hranie hracích automatov, rulety, blackjacku, či iných kasínových hier môže byť zábavné. Ale nemôžete vyhrávať vždy. Aj prehrávanie je súčasťou hry a musíte byť na to pripravený. Preto by ste mali hrať zodpovedne a neriskovať peniaze, ktoré si nemôžete dovoliť prehrať. Na hraní môže vzniknúť závislosť a môžete stratiť pojem o čase a o peniazoch. Zážitok z hrania kasínových hier by mal byť čo najpríjemnejší aj v prípade, že práve nevyhrávate.

Hráte priveľa na automatoch?

Zdá sa Vám, že hráte každý deň, neustále vkladáte peniaze a míňate viac ako ste plánovali? Nič si nevyberiete naspäť a nedarí sa? Uprednostňujete hranie pred rodinou a prácou? Ak áno, stávate sa pomaly závislým, alebo ním už dokonca ste. V prvom rade by ste si mali uvedomiť, že čím viac chcete vyhrať, alebo dohnať stratu, tým viac zvyšujete riziko svojej prehry. Skúste preto požiadať svoje kasíno o pomoc a dostať sa naspäť do stavu, kedy je hranie hier pre Vás len zábavou.

Stanovte si hranice hrania automatov a oddýchnite si

Využite možnosti obmedzení v online kasíne:

  • Každé z online Kasín Vám vie zablokovať konto na určitú dobu, ktorú si zvolíte, aby ste si od hrania oddýchli.
  • Dokážu Vám nastaviť vlastné limity na stávky, limity na čas hrania, rozpočet (koľko maximálne chcete vložiť do hry), alebo celkové hranice Vášho hrania, aby ste venovali čas aj svojmu okoliu a nemíňali viac ako chcete, alebo ako si môžete dovoliť.
  • Nechajte si pomôcť a poradiť aj prostredníctvom zákazníckej podpory online kasína. Ak svoje hranie už nezvládate napíšte im, alebo rovno zavolajte a určite Vám pomôžu nájsť správne riešenie.

Bojíte sa o svojich priateľov?

Bojíte sa, že váš blízky priateľ, alebo príbuzný má problém s hraním? Obráťte sa na podporu online kasína a tá môže pomôcť Vám, aj osobe o ktorú máte starosť. Hranie online hier v kasínach má byť predovšetkým zábava a zážitok. Preto ak sa Vám zdá, že máte problémy, skúste si prečítať niektoré z nasledujúcich stránok a nechajte si poradiť od odborníkov.

Hracie automaty