Septembrová Kasíno Liga na eTIPOS.sk

Septembrová Kasíno Liga na eTIPOS.sk

Hraj v kasíne

Súťaž Kasíno Liga patrí medzi hráčmi automatov na etipos.sk veľmi vítané a obľúbené spestrenie zábavky. A niet sa čomu čudovať, že aj počas septembra je možné sa do nej zapojiť. To, o čo sa v tejto súťaži hrá a ako sa do nej môžete zapojiť, to vám prezradíme v tomto článku.

V najbližších riadkoch sa dozviete informácie o:

Základná charakteristika Septembrovej Kasíno Ligy

Septembrová edícia Kasíno Ligy odštartovala prvým septembrom a do tejto súťaže sa môžete zapojiť každý deň až do 30. 9.2022. Táto súťaž je pre hráčov atraktívna pre svoje pútavé dotácie – v septembri je v hre dokopy až 50 000 €. A nielen dotácia je to, čo ju zaraďuje medzi najobľúbenejšie súťaže spomedzi všetkých slovenských online kasín. Marketéri v eTIPOS.sk totiž Kasíno Ligu počas jej trvania spestrujú zaujímavý akciami, či už je to možnosť získania free spinov alebo šanca na zisk dvojnásobných bodov v priebehu Double Days.

Cesta k odmenám vedie cez Večerné turnaje

Mnohí z vás už Kasíno Ligu poznajú, no pre tých, čo o tejto súťaži ešte nepočuli v pár vetách uvedieme jej princíp. Súčasťou aj Septembrovej Kasíno Ligy sú každodenné Večerné turnaje na online automatoch, do ktorých je možné sa zapojiť vždy v časoch od 17:00 hod. do 23:30 hod. V týchto turnajoch sa hrá o body do rebríčkov Kasíno Ligy, tie si z každého Večerného turnaja rozdelí 21 hráčov, ktorí v ňom získajú najvyšší počet bodov.

Okrem bodov sa vo Večerných turnajoch hrá aj o finančné dotácia vo výške 800 €, pričom štvrtky je v hre až 1 000 €. V každom z turnajov sú zaradené iné hry a taktiež v každom turnaji je iný systém bodovanie, preto sa vždy predtým, ako sa do nich zapojíte, pozrite na konkrétne podmienky pre daný turnaj.

10 free spinov každý večer a trojica nových hier

Motiváciou Kasínových líg sú už spomínané spestrenia. Ďalšie z nich môžete využiť od 6. septembra do 12. septembra. Počas každého z týchto dní si budete môcť vybojovať až 10 pretočení zadarmo, za celý týždeň tak budete môcť získať dohromady až 70 free spinov. Pýtate sa ako na to? Je to veľmi jednoduché. Stačí, keď sa zapojíte do Večerných turnajov a na valcových hrách v nich zahrnutých, uskutočníte stávky za aspoň 30 € a freespiny sú vaše. Využiť ich následne budete môcť v hracom automate Grand Gems.

To však z noviniek kasína eTIPOS.sk nie je stále všetko. V tomto kasíne neustále narastá ponuka hier a od 6. septembra si tu môžete vyskúšať zahrať trojicu nových automatov Might of Light, Super Amazons a Orient Story. Všetky tieto nové hry si môžete vyskúšať zahrať aj vo Večerných turnajoch, a teda sú súčasťou Septembrovej Kasíno Ligy.

eTIPOS.sk ponúka atraktívny vstupný bonus

Online kasíno eTIPOS.sk je miestom, kde to žije. Čakajú tu na vás skvelé akcie a bonusy, najširšia ponuka hier, v ktorej sa môžete zabaviť nielen na obrovskom množstve hracích automatov, no nájdete tu aj rulety, blackjack, lotériu či čoraz viac obľúbené eŽREBY. Navyše každý hráč, ktorý sa rozhodne v online kasíne eTIPOS.sk zaregistrovať, je automaticky v hre o skvelý vstupný bonus do výšky 1 050 € a k tomu 280 free spinov navyše.

1050 EUR pre nových hráčov v kasíne

etipos.sk logo

Zaregistruj sa a získaš bonusový uvítací balíček z prvých troch vkladov:

1. vklad: 100% bonus až do 350 € + 130 free spinov
Vlož minimálne 20 €, zadaj kód TIPOS01 a Tipos ti tvoj vklad navýši o 100 %.

2. vklad: : 75% bonus až do 350 € + 50 free spinov
Po druhom vklade a vložení kódu môžeš získať bonus 75 % z vkladu až do 350 €.

3. vklad: 50% bonus až do 350 € + 100 free spinov
Aj za tretí vklad s kódom ťa Tipos odmení bonusom 50 % z vkladu znova až do 350 €.

Celkovo si tak teraz môžeš prilepšiť bonusmi v hodnote 1 050 € a získať 280 voľných zatočení.

POZOR! A to nie je všetko. Každý nový hráč navyše hrá o 50 % bonus k úvodnému vkladu. Ako tento bonus získať? Zaregistruj sa, uskutočni 1. vklad na konto v hodnote aspoň 20 € a automaticky ti pripíšeme 50 % bonus. Maximálny bonus je 20 €, ktorý získaš pri vklade 40 € a viac.

Hracie automaty