Hrajte Októbrovú Kasíno Ligu o 60 000 €

Hrajte Októbrovú Kasíno Ligu o 60 000 €

Hraj v kasíne

Máme tu nový mesiac október a kasínoví hráči obľubujúci automaty v kasíne eTIPOS.sk majú znova dôvod na radosť. Aj počas tohto mesiaca bude v tomto kasíne prebiehať obľúbená súťaž Kasíno Liga s celkovou dotáciou až 60 000 €. O čo sa v nej hrá a aké akcie v tomto kasíne ešte budú prebiehať, o tom vás už budeme bližšie informovať v tomto článku.

V nasledujúcich riadkoch sa dočítate o:

Základný princíp Októbrovej Kasíno Ligy

Súťaž Kasíno Liga pozná už mnoho slovenských hráčov. Ide o dlhodobú súťaž herne eTIPOS.sk, do ktorej sa budete môcť zapojiť aj v októbri. V hre je tentokrát až 60 000 € a vizuál tejto kampane sa spája s tradičným Oktoberfestom. Súťaž sa bude konať na základe rovnakého princípu, ako tomu bolo v septembri, o čom sme vám tak isto priniesli článok.

Do tejto súťaže sa budete môcť zapojiť počas celého októbra. Stačí len hrať každodenné Večerné turnaje, ktorých dotácie sú 800 €, štvrtky až 1 000 € a v každom z nich sa navyše hrá aj o 256 bodov do rebríčkov Kasíno Ligy. Body v každom Večernom turnaji sa získavajú na inom princípe a rovnako v každom turnaji sú zaradené iné kvalifikačné hry, preto je vždy dobre si pred samotným zapojením do turnajov prečítať si aj ich podmienky. Kasíno eTIPOS.sk navyše pravidelne túto súťaž spestruje zaujímavými akciami. Jednou z nich sú aj Double Days. Ide o dni, počas ktorých je možné získať vo Večerných turnajoch dvojnásobné body do rebríčkov. Tieto Double Days budú prvýkrát v októbri prebiehať od 5.10. do 9.10. 2022.

Využite možnosť získať až 100 pretočení zadarmo

Súťaž Kasíno Liga nie je jedinou akciou kasína eTIPOS.sk, ktorá púta pozornosť. Využiť tu môžete aj ďalšie akcie. Jedna z nich sa volá 100 Crazy spinov pre každého a prebieha počas pracovného týždňa od pondelka 3.10.2022 do piatka 7.10.2022. Počas týchto piatich dní si budete môcť dokopy vybojovať až 100 pretočení zadarmo. Každý deň je v hre 20 free spinov, ktoré získate, ak na vybraných hrách, ktoré nájdete uvedené v podmienkach akcie, pretočíte aspoň 50 €. Neváhajte preto využiť túto zaujímavú akciu.

CHCEM HRAŤ FREE SPINY

Získajte 5 € len za registráciu

Ďalším skvelým bonusom, ktorý si eTIPOS.sk pre hráčov pripravil, je úplnou novinkou. Každý hráč, ktorý sa rozhodne v tomto kasíne zaregistrovať, získa 5 € bonus. Tento bonus sa automaticky pripíše na konto, po registrácii a overení dokladov. Bonus 5 € je možné využiť na kasínovú zábavu, no taktiež s ním môžete pokúšať šťastie v lotériách, na eŽREBOch či športovom tipovaní.

eTIPOS.sk ponúka skvelý uvítací bonus

Okrem špeciálneho registračného bonusu 5 € ste po registrácii v tomto kasíne v hre aj o fantastický uvítací bonus vo výške 1 050 € a k tomu 280 free spinov navyše. Ak rozmýšľate nad výberom kasína, online herňu eTIPOS.sk vám môžeme odporučiť všetkými desiatimi. Prajeme vám veľa šťastia a príjemnú zábavu.

1050 EUR pre nových hráčov v kasíne

etipos.sk logo

Zaregistruj sa a získaš bonusový uvítací balíček z prvých troch vkladov:

1. vklad: 100% bonus až do 350 € + 130 free spinov
Vlož minimálne 20 €, zadaj kód TIPOS01 a Tipos ti tvoj vklad navýši o 100 %.

2. vklad: : 75% bonus až do 350 € + 50 free spinov
Po druhom vklade a vložení kódu môžeš získať bonus 75 % z vkladu až do 350 €.

3. vklad: 50% bonus až do 350 € + 100 free spinov
Aj za tretí vklad s kódom ťa Tipos odmení bonusom 50 % z vkladu znova až do 350 €.

Celkovo si tak teraz môžeš prilepšiť bonusmi v hodnote 1 050 € a získať 280 voľných zatočení.

POZOR! A to nie je všetko. Každý nový hráč navyše hrá o 50 % bonus k úvodnému vkladu. Ako tento bonus získať? Zaregistruj sa, uskutočni 1. vklad na konto v hodnote aspoň 20 € a automaticky ti pripíšeme 50 % bonus. Maximálny bonus je 20 €, ktorý získaš pri vklade 40 € a viac.

Hracie automaty