O čo sa hrá v Januárovej Kasíno Lige?

O čo sa hrá v Januárovej Kasíno Lige?

Hraj v kasíne

Nový rok 2023 ako aj nový mesiac nemohol začať v kasíne eTIPOS.sk inak, ako štartom populárnej súťaže Kasínová Liga. Aj počas tohto mesiaca sa hrá o odmeny v celkovej hodnote 60 000 € a tento mesiac nebudú chýbať ani ďalšie prekvapenia v podobe spestrení tejto súťaže.

V článku si budete môcť prečítať:

Ako hrať Kasíno Ligu v januári?

Súťaž Kasíno Liga je už stálicou medzi promo akciami online herne eTIPOS.sk. Väčšina hráčov si už princíp fungovania tejto súťaže určite osvojila, no pre tých, ktorí ste sa ešte náhodou s touto zaujímavou akciou nestretli, uvedieme pár základných charakteristík tejto súťaže:

  • Kasíno Liga pozostáva z každodenných večerných turnajov
  • Večerné turnaje sú tematické a prebiehajú vždy v čase od 17:00 hod. do 23:30 hod.
  • Finančná dotácia každého turnaja je 800 € (štvrtky 1 000 €), ktorú si rozdelí 65 najlepších hráčov
  • Bodová dotácia každého turnaja je 256 bodov, ktoré si rozdelí 21 najlepších hráčov
  • Princíp bodovania v turnajoch je WIN/BET alebo na základe počtu zatočení

V prípade, že sa rozhodnete do tejto atraktívnej súťaže zapojiť, určite si vždy pozorne prečítajte aj podmienky, aby ste vedeli, ktoré hry hracie automaty je potrebné hrať a na základe akého princípu je možné si pripisovať body.

HRAJ KASÍNO LIGU

Využite Double Days

Skvelou správou je, že Januárová Kasíno Liga bude spestrená aj zaujímavým sprievodnými akciami. Napríklad v týždni od 9. januára do 15. januára budú k dispozícií obľúbené Double Days, vďaka ktorým si budete môcť vo Večerných tematických turnajoch pripisovať dvojnásobné počty bodov do rebríčkov Januárovej Kasíno Ligy.

Získajte 140 Crazy free spinov

Hneď po novom roku budete mať v kasíne eTIPOS.sk možnosť získať aj obľúbený bonus v podobe free spinov. Konkrétne od 2. januára do 9. januára si budete môcť vybojovať dohromady až 140 Crazy free spinov. Každý deň počas tohto týždňa ste v hre o 20 voľných zatočení, ktoré získate, ak na vybraných hracích automatoch pretočíte aspoň 50 €. V prípade, že budete chcieť tieto voľné zatočenia získať, určite si aj v tomto prípade prečítajte podmienky tejto akcie, aby ste vedeli, v ktorých hrách je potrebné uskutočniť požadovaný obrat a rovnako, v ktorých automatoch následne budete môcť free spiny využiť.

Užite si zábavu v kasíne s najširšou ponukou hier

V online herni na ecasino.etipos.sk sa môžete zabaviť na množstve skvelých kasínových hier. Okrem online automatov si tu môžete zahrať ruletu, blackjack, poker a rovnako môžete pokúšať šťastie vo viacerých lotériách či pokúsiť sa zotrieť nejakú parádnu výhru v niektorom zo stieracích žrebov. Na záver vám chceme popriať do nového roka 2023 veľa šťastia a čo najviac radosti z hry.

1050 EUR pre nových hráčov v kasíne

etipos.sk logo

Zaregistruj sa a získaš bonusový uvítací balíček z prvých troch vkladov:

1. vklad: 100% bonus až do 350 € + 130 free spinov
Vlož minimálne 20 €, zadaj kód TIPOS01 a Tipos ti tvoj vklad navýši o 100 %.

2. vklad: : 75% bonus až do 350 € + 50 free spinov
Po druhom vklade a vložení kódu môžeš získať bonus 75 % z vkladu až do 350 €.

3. vklad: 50% bonus až do 350 € + 100 free spinov
Aj za tretí vklad s kódom ťa Tipos odmení bonusom 50 % z vkladu znova až do 350 €.

Celkovo si tak teraz môžeš prilepšiť bonusmi v hodnote 1 050 € a získať 280 voľných zatočení.

POZOR! A to nie je všetko. Každý nový hráč navyše hrá o 50 % bonus k úvodnému vkladu. Ako tento bonus získať? Zaregistruj sa, uskutočni 1. vklad na konto v hodnote aspoň 20 € a automaticky ti pripíšeme 50 % bonus. Maximálny bonus je 20 €, ktorý získaš pri vklade 40 € a viac.

Hracie automaty