O čo sa hrá v Aprílovej Kasíno Lige?

O čo sa hrá v Aprílovej Kasíno Lige?

Hraj v kasíne

Začiatok každého mesiaca je s automatmi na etipos.sk už neodmysliteľné spojený so štartom novej edície obľúbenej súťaže Kasíno Liga. V apríli je celková dotácia tejto súťaže fantastických 50 000 €, pričom o odmeny môžete zabojovať každý deň.

V článku sa dočítate o:

  • Ako hrať Aprílovú Kasíno Ligu?
  • Nepremeškajte Double Days
  • Vyskúšali ste si už zotrieť eŽREBY?
  • Registrujte sa v kasíne eTIPOS.sk s atraktívnymi bonusmi
  • Ako hrať Aprílovú Kasíno Ligu?

    V prípade, že si radi prečítate naše články, o súťaži Kasíno Liga z dielne online herne eTIPOS.sk máte určite už nejakú tu vedomosť. Princíp tejto obľúbenej ostáva nezmenený, pričom v apríli sa hrá o odmeny v celkovej hodnote 50 000 € rovnako ako tomu bolo v marcovej casino lige.

    Kasíno Liga pozostáva z každodenných Večerných tematických turnajov, ktoré prebiehajú v čase od 17:00 do 23:30 hod. Do každého kasínového turnaja sú zaradené iné hracie automaty a rovnako je vždy aj iný princíp, na základe ktorého si pripisujete body do rebríčkov, a preto je dôležité si pred každým turnajom prečítať jeho podmienky. V každom turnaji sa hrá o finančné odmeny 800 € (štvrtky až 1 000 €) a o body do rebríčkov Aprílovej Kasíno Ligy. Finančné odmeny si rozdelí po skončení turnaja 65 najúspešnejších hráčov, pričom víťazovi na konte pribudne čiastka 100 €. Okrem toho sa v každom turnaji bojuje aj o 256 bodov do ligových rebríčkov, ktoré sa ujdú 21 najúspešnejším hráčom daného turnaja.

    HRAJ KASÍNO LIGU

    Nepremeškajte Double Days

    Kasíno Liga býva pravidelne spestrená zaujímavými sprievodnými akciami a sme radi, že tieto akcie nebudú chýbať ani počas apríla. Už od pondelka 3. apríla až do konca týždňa 9. apríla budete môcť v každodenných tematických Večerných turnajoch hrať o dvojnásobné body, vďaka ktorým sa môžete v rebríčkoch Kasíno Ligy dostať na vyššie priečky.

    Vyskúšali ste si už zotrieť eŽREBY?

    V kasíne eTIPOS.sk okrem množstva online hracích automatov nájdete aj iné kasínové hry. Nechýbajú tu ruleta, blackjack, poker a zapojiť sa môžete aj do viacerých lotérií. Okrem toho si môžete exkluzívne len v tejto online herni zotrieť výherné eŽREBy. Vybrať si môžete z viac ako 10 rôznych kúskov, medzi ktorými nechýbajú také online žreby ako sú napríklad Prasa v Žite alebo Čierna perla.

    Registrujte sa v kasíne eTIPOS.sk s atraktívnymi bonusmi

    V prípade, že hľadáte miesto, kde si môžete zahrať kasínové hry, online herňa eTIPOS.sk bude ideálnym riešením. Okrem množstva skvelých hier, atraktívnych promoakcií ponúka toto kasíno pre nových hráčov fantastický uvítací bonus, a to až do výšky 1 050 € a 280 free spinov k tomu. Prajeme vám veľa šťastia a príjemnú zábavu.

    1050 EUR pre nových hráčov v kasíne

    etipos.sk logo

    Zaregistruj sa a získaš bonusový uvítací balíček z prvých troch vkladov:

    1. vklad: 100% bonus až do 350 € + 130 free spinov
    Vlož minimálne 20 €, zadaj kód TIPOS01 a Tipos ti tvoj vklad navýši o 100 %.

    2. vklad: : 75% bonus až do 350 € + 50 free spinov
    Po druhom vklade a vložení kódu môžeš získať bonus 75 % z vkladu až do 350 €.

    3. vklad: 50% bonus až do 350 € + 100 free spinov
    Aj za tretí vklad s kódom ťa Tipos odmení bonusom 50 % z vkladu znova až do 350 €.

    Celkovo si tak teraz môžeš prilepšiť bonusmi v hodnote 1 050 € a získať 280 voľných zatočení.

    POZOR! A to nie je všetko. Každý nový hráč navyše hrá o 50 % bonus k úvodnému vkladu. Ako tento bonus získať? Zaregistruj sa, uskutočni 1. vklad na konto v hodnote aspoň 20 € a automaticky ti pripíšeme 50 % bonus. Maximálny bonus je 20 €, ktorý získaš pri vklade 40 € a viac.

Hracie automaty