Hrajte aj v júni o odmeny v Kasíno Lige

Hrajte aj v júni o odmeny v Kasíno Lige

Hraj v kasíne

Kasínové promo akcie a bonusy sú niečo, čo hráči radi vyhľadávajú a využívajú. Jednou z najpopulárnejších súťaží v slovenských online herniach je Kasíno Liga – pravidelná akcia etipos.sk casina, ktorá tu bude prebiehať aj v júni. Na čo sa môžete tešiť v tohto mesačnej edícii obľúbenej súťaže? Všetko to najpodstatnejšie sa už tradične dočítate v našom článku.

V článku nájdete informácie o:

Princíp súťaže Júnová Kasíno Liga

Súťaž Júnová Kasíno Liga bude kopírovať májovú edíciu vo všetkých najpodstatnejších záležitostiach. V júni je dotácia tejto súťaže taktiež 50 000 €, pričom o odmeny budete môcť zabojovať od 1. júna až do 30. júna 2023. Kasíno Liga aj v júni pozostáva z každodenných Večerných tematických turnajov, do ktorých sa môžete zapojiť v časoch od 17:00 hod. do 23:30 hod. Do každého z turnajov sú zaradené iné online hracie automaty a rovnako v každom turnaji je iný systém bodovania, a preto si vždy pozorne prečítajte podmienky jednotlivých turnajov.

Aké odmeny sa dajú v súťaži získať?

V ligových turnajoch sa vždy hrá o finančné odmeny a zároveň aj o odmeny v podobe bodov do rebríčkov Júnovej Kasíno Ligy. Finančné dotácie pravidelných Večerných turnajov sú 800 €, no v štvrtky je v hre až 1 000 €. Uvedené banky si rozdeľuje 65 najúspešnejších hráčov daného turnaja (štvrtky 49 hráčov). Ďalšou motiváciou Večerných turnajov sú bodové odmeny. V každom turnaji sa hrá o 256 bodov do rebríčkov Kasíno Ligy, pričom tieto body si po skončení turnaja rozdelí 21 najlepších hráčov.

HRAJ KASÍNO LIGU

V Eurojackpote sa hrá o 65 miliónov €

Radi pokúšate šťastie okrem kasínových hier aj v lotérii? Ak áno, už v piatok 2. júna je žrebovanie populárnej lotérie Eurojackpot, v ktorej sa hrá o astronomických 65 000 000 €. Podarí sa niekomu trafiť sedmičku čísel a vyhrať túto rozprávkovú čiastku? Svoj tiket si môžete staviť na predajných miestach TIPOSu (pošty, trafiky, pumpy, pohostinstvá), no šťastné čísla si môžete natipovať aj online na etipos.sk. Navyše, ak nie ste hráčom online herne eTIPOS.sk a rozhodnete sa tu zaregistrovať, môžete získať registračný bonus 15 €, s ktorým môžete skúsiť šťastie aj v Eurojackpote. Po registrácii a aktivácii hráčskeho konta vám kasíno eTIPOS.sk pripíše na konto bonus 5 €. Akonáhle vykonáte svoj prvý vklad na konto v sume minimálne 10 €, bude vám pripísaný automaticky ďalší bonus vo výške 10 €.

CHCEM BONUS 15 €

Bavte sa v kasíne s najlepšou ponukou na jednom mieste

Online hracie automaty, ruleta, blackjack, stieracie žreby či lotérie. Všetky tieto hry si zahráte v jednej z najlepších online herní na ecasino.etipos.sk. Okrem toho sa tu môžete tešiť na atraktívne promo akcie a pre nových hráčov je pripravený parádny uvítací bonus až do 1 050 € a 280 free spinov k tomu. Želáme vám veľa šťastia a príjemnú zábavu.

1050 EUR pre nových hráčov v kasíne

etipos.sk logo

Zaregistruj sa a získaš bonusový uvítací balíček z prvých troch vkladov:

1. vklad: 100% bonus až do 350 € + 130 free spinov
Vlož minimálne 20 €, zadaj kód TIPOS01 a Tipos ti tvoj vklad navýši o 100 %.

2. vklad: : 75% bonus až do 350 € + 50 free spinov
Po druhom vklade a vložení kódu môžeš získať bonus 75 % z vkladu až do 350 €.

3. vklad: 50% bonus až do 350 € + 100 free spinov
Aj za tretí vklad s kódom ťa Tipos odmení bonusom 50 % z vkladu znova až do 350 €.

Celkovo si tak teraz môžeš prilepšiť bonusmi v hodnote 1 050 € a získať 280 voľných zatočení.

POZOR! A to nie je všetko. Každý nový hráč navyše hrá o 50 % bonus k úvodnému vkladu. Ako tento bonus získať? Zaregistruj sa, uskutočni 1. vklad na konto v hodnote aspoň 20 € a automaticky ti pripíšeme 50 % bonus. Maximálny bonus je 20 €, ktorý získaš pri vklade 40 € a viac.

Hracie automaty