Prečo čítať recenzie a popisy výherných automatov?

Prečo čítať recenzie a popisy výherných automatov?

Dobre sa orientovať v množstve nových hracích automatov je niekedy nadľudská úloha. Našťastie všetky hry čo ste hrali si nemusíte pamätať naspamäť. Na internete nájdete hráčske recenzie alebo popisy snáď každej automatovej hry. Kde ich nájdete a prečo by ste si ich mali preštudovať pred každou hrou za reálne peniaze?

Nové hry v online kasíne pribúdajú takmer na dennej báze. Aj keď stará dobrá klasika má stále čo ponúknuť, niekedy nezaškodí vyskúšať si jednu z horúcich noviniek. Ako určite dobre viete, každý výherný automat sa líši nielen grafikou a témou, ale aj spôsobom hry, výhernosťou, alebo počtom výherných línií.

Výherné automaty sú pomerne jednoduché na pochopenie a hranie nie je sprevádzané krvopotným študovaním pravidiel, no malé odlišnosti vás môžu predsa len troška prekvapiť. Často sa stáva, že hráči nevedia čo od hracieho automatu očakávať alebo ako reagovať v bonusovej hre. Šikovní vývojári sa však vysporiadali aj s týmto problémom a do každej hry vložili aj popis hracieho automatu. No a my si zase každý automat zahráme a v našich recenziách automatov vám poradíme, na čo sa pri hraní zamerať.

Kde nájdem základný popis kasínovej hry?

Základný popis kasínovej hry sa vám zobrazí pri hraní. Nájdete ho priamo na hracej ploche. Väčšinou býva označený otáznikom, písmenom „i“ (informácie o hracom automate), symbolom troch bodiek alebo troch vodorovných čiar. Symboly bývajú spravidla v dolnom alebo hornom rohu hracieho automatu.

Čo všetko obsahuje popis a nastavenie hry?

V popise ku kasínovým hrám môžete nájsť:

Základné informácie

V krátkom popise hracieho automatu nájdete základné informácie o konkrétnej hre, ako napríklad počet valcov, počet výherných línií. Špecifikácia takisto ponúka vysvetlenie ako hru ovládať. Dozviete sa, ktorým tlačidlom spustíte hru, vyberiete výherné línie, alebo zmeníte stávku.

Možnosti nastavenia hracieho automatu

Hráči majú rozdielne požiadavky na priebeh hry. Jedny si užívajú hranie pri vypeckovanej sprievodnej hudbe, iní majú radšej ticho a pohodu. Vývojári mysleli na všetko, okrem hudby si v možnostiach hracieho automatu môžete nastaviť napríklad rozlíšenie alebo v niektorých prípadoch aj zmeniť farbu pozadia. Ikona nastavení má často podobu ozubeného kolieska.

Počet výherných línií

Hracie automaty sa od seba líšia aj počtom výherných línií, ktoré ovplyvňujú šance na výhru a veľkosť stávky. V niektorých prípadoch sú línie pevne nastavené, no mnoho automatov ponúka možnosť vybrať si, s koľkými líniami budete hrať.

Hry s pevnými alebo nastaviteľnými líniami nájdete aj v online kasíne eTipos.sk. Vychutnať si tu okrem toho môžete aj neliníové automaty.

Popis výherných symbolov

Kasínové hry sú inšpirované rôznymi témami, ako napríklad filmy, hudba, strašidelné monštrá, krásne ženy a podobne. Výherné symboly jednotlivých hier sú zasadené do tejto témy. V tejto časti nájdete všetky informácie o klasických výherných symboloch, ale aj o špeciálnych symboloch, ako je napríklad Scatter alebo Wild.

Informácie o bonusových hrách

Mnohé výherné automaty obsahujú rôzne bonusové minihry. Hráči sa k nim dostanú po vytočení špeciálnej kombinácie symbolov a výhra v nich je podmienená nejakou úlohou. V návode nájdete aj postup ako sa do hry dostať, aj pravidlá ako sa dopracovať k výhre j jednotlivých bonusových hrách.

Výherná tabuľka (Paytable)

Každý hrací automat má inú štruktúru výhier a maximálnu výhernú sumu. Tu sa dozviete o výškach výhier pre jednotlivé symboly vo výherných kombináciách, rovnako o možnostiach výhry bonusových hier.

Pomôžu vám aj recenzie výherných automatov

Okrem základného popisu, ktorý väčšinu tvoria vývojári hier, dobré je prečítať si aj hráčske recenzie. V nich sa dozviete rôzne tipy a triky ako hrať výherné automaty, ktoré stávkové možnosti sú pre hráča výhodnejšie, aká je rýchlosť a plynulosť hry a pre akú skupinu hráčov je automat vlastne určený.

Z týchto tipov hráčov tak môžete:

  1. Urýchliť proces výberu hry.
  2. Zabrániť strate času a peňazí pri skúšaní a testovaní hry.
  3. Lepšie pochopiť hru s väčším množstvom bonusov.
  4. Naučiť sa triky, ktoré sa vám zídu pri hraní.
  5. Zlepšiť váš hráčsky štýl.

Kde nájdem takéto recenzie?

Na internete existuje mnoho zaujímabých zdrojov, no mnohé sú iba v anglickom jazyku. U nás najkomplexnejšie rezenzie hier nájdete na:

Je jasné, že recenzie ku kasínovým hrám vám môžu pomôcť nájsť hru, ktorá vám bude absolútne vyhovovať. Preštudovaním informácií však proces výberu nekončí. Je dôležité, aby ste si hru aj reálne vyskúšali. K tomu slúžia free verzie kasínových hier u nás, ale aj priamo v najväčšej slovenskej online herni eTipos.sk, kde môžete nájsť všetky typy hazardných hier pod jednou strechou. Veľmi rýchlo si otestujete, či ste správne pochopili radám a tipom a zároveň dokážete svoje nadobudnuté znalosti presunúť do praxe. Veľa šťastia!

Hracie automaty