Prečo sú ovocné automaty stále populárne?

Prečo sú ovocné automaty stále populárne?

Ak by ste sa na ulici spýtali 100 ľudí, čo si predstavia pod pojmom hrací automat, stavíme sa s vami, že drvivá väčšina z nich si predstaví stroj typu jednoruký bandita s témou ovocia. Mimochodom, ako ste na tom vy? Tiež tak?

Ovocné automaty a žuvačky

Ovocné hracie automaty sú tu totiž úplne od prehistorickej automatovej éry. Ak si však myslíte, že aj prvý automat bol ovocný, mýlite sa. Ten zobrazoval klasické karty. Ďalšie stroje však už s ovocnou témou pracovali. Prečo? Nuž preto, že vtedy ste po vytočení výhernej kombinácie nedostali peniaze, ale... žuvačky. A hádajte čo symbolizovali jednotlivé obrázky ovocia. Presne tak, príchute žuvačky, ktorú ste vyhrali. Vytočili ste tri melóny a dostali ste melónovú, padli tri citróny? Citrónová, a tak ďalej.

Téma sa ujala, navyše vďaka žuvačkám dokázali prevádzkari obchádzať pomerne striktné protihazardné zákony. No a keď neskôr prešli výherné automaty pri vyplácaní výhier zo žuvačiek na peniaze, nebol dôvod ovocnú tému meniť. Postupne dokonca automaty získali vďaka ovocnej téme vlastné pomenovanie, fruit machine. Určite ste ho už počuli.

Online automaty na retro vlne

Ani u nás tomu nie je inak. Kasínoví operátori veľmi dobre vedia čo majú ľudia radi a viac ako ktokoľvek iný z toho dokážu vyťažiť. Vedia tiež to, že retro bude v móde kedykoľvek a preto aj dnes majú top online kasína v ponuke viacero hier s ovocnou tematikou. Svojich hráčov si tieto automaty nájdu vždy.

Mnohým pripomínajú staré dobré časy a navyše ide často o tie najjednoduchšie automaty z ponuky, ktoré na vás nevychrlia tonu herných možností, v ktorých sa zorientujete až vtedy, keď už nemáte na konte ani cent.

Stavte na staré dobré časy

O popularitu sa teda tento typ online automatov báť nemusí. Nostalgia a spomienkový optimizmus u hráčov nechýbajú a ovocné automaty ľahko pripomenú „staré, dobré“ časy, keď bolo všetko iné a samozrejme lepšie.

Tak keď nostalgii najbližšie prepadnete aj vy, kľudne si vyskúšajte zahrať ovocné automaty zadarmo. A keď vytočíte výhernú kombinácie, odmeňte sa žuvačkou, ale samozrejme len takou, ktorej symbol ste práve vytočili na valcoch. Nech vám chutí.

Hracie automaty