Zapojte sa do Kasíno Ligy aj v novembri

Zapojte sa do Kasíno Ligy aj v novembri

Hraj v kasíne

Aký by to bol mesiac v online herni eTIPOS.sk, keby neprebiehala obľúbená súťaž Kasíno Liga? Ide už o pravidelnú akciu tejto herne, ktorú si jej hráči veľmi obľúbili. Bodaj by nie, v tejto súťaži sa pravidelne hrá o atraktívne odmeny a okrem toho je táto súťaž sprevádzaná rôznymi ďalšími sprievodnými akciami.

V článku sa dočítate o:

Čo prinesie novembrová edícia Kasíno Ligy?

Hráči eTIPOS.sk kasína nebudú ukrátení o populárnu Kasíno Ligu ani v priebehu novembra. Tohto mesačná edícia sa uskutoční od 1.11.2022 do 30.11.2022. Dotácia ostáva bezo zmeny na 60 000 €, rovnako ako počas októbrovej ligy.

Zmeny nenastali ani v princípe fungovania tento súťaže. Podstavou Kasínovej Ligy je zapájanie sa do tematických večerných turnajov, ktoré prebiehajú každý deň v časoch od 17:00 hod. do 23:30 hod. V každom z nich sa hrá o finančné odmeny a body do rebríčkov Kasínovej Ligy. Finančné dotácie večerných turnajov sú 800 € (štvrtky až 1 000 €), ktoré si rozdelí 65 najúspešnejších hráčov. Z každého turnaja je možné získať aj 256 bodov, ktoré sa ujdú 21 najlepších hráčom. Bodovania turnajov prebieha na princípoch buď WIN/BET alebo na počte pretočených spinov. Navyše každý večerný turnaj je inak tematicky orientovaný, preto si vždy prečítajte podmienky daného turnaja, aby ste vedeli, ktoré hry je potrebné hrať a na základe akého princípu je možné získavať body do rebríčka.

HRAJ KASÍNO LIGU

Získajte dvojnásobné body už v úvode

V priebehu Kasínovej Ligy eTIPOS.sk zvykne túto súťaž niekoľkokrát spestriť zaujímavými akciami. Inak tomu nebude ani počas novembra a už teraz vám môžeme prezradiť, že na vás čakajú veľmi zaujímavé akcie a bonusy. Prvé spestrenie ligového zápolenie sa uskutoční od stredy 2.11. do nedele 6.11., kedy budú k dispozícii obľúbené Double Days. Čo to znamená? Ak sa počas uvedených dní zapojíte do večerných turnajov, máte šancu si vybojovať až dvojnásobné body, ktoré vám dokážu v rebríčkoch Kasíno Ligy výrazne pomôcť dostať sa na vyššie priečky.

Využite 5 € bonus za registráciu

Kasíno eTIPOS.sk ponúka pre nových hráčov aj zaujímavý registračný bonus 5 €. Tento bonus získate, ak sa v tomto kasíne zaregistrujete a overíte si totožnosť. Následne vám tento bonus pribudne na vaše konto a vy ho môžete ľubovoľne využiť. Môžete sa s ním zabaviť na kasínových hrách, lotérii, eŽREBOch či športovom tipovaní. Je len na vás, ako ho využijete.

Bavte sa v kasíne s najširšou ponukou hier

Okrem atraktívnej súťaže Kasíno Liga a skvelých bonusov sa v online herni eTIPOS.sk môžete tešiť na najširšiu ponuku kasínových hier. Nájdete tu množstvo hracích automatov od renomovaných výrobcov hier, k dispozícii sú aj stolové hry ako ruletu, blackjack, poker a v neposlednom rade si môžete exkluzívne v eTIPOSe zotrieť aj eŽREBy, ktoré sú u hráčov stále viac a viac populárnejšie. Želáme vám príjemnú zábavu.

1050 EUR pre nových hráčov v kasíne

etipos.sk logo

Zaregistruj sa a získaš bonusový uvítací balíček z prvých troch vkladov:

1. vklad: 100% bonus až do 350 € + 130 free spinov
Vlož minimálne 20 €, zadaj kód TIPOS01 a Tipos ti tvoj vklad navýši o 100 %.

2. vklad: : 75% bonus až do 350 € + 50 free spinov
Po druhom vklade a vložení kódu môžeš získať bonus 75 % z vkladu až do 350 €.

3. vklad: 50% bonus až do 350 € + 100 free spinov
Aj za tretí vklad s kódom ťa Tipos odmení bonusom 50 % z vkladu znova až do 350 €.

Celkovo si tak teraz môžeš prilepšiť bonusmi v hodnote 1 050 € a získať 280 voľných zatočení.

POZOR! A to nie je všetko. Každý nový hráč navyše hrá o 50 % bonus k úvodnému vkladu. Ako tento bonus získať? Zaregistruj sa, uskutočni 1. vklad na konto v hodnote aspoň 20 € a automaticky ti pripíšeme 50 % bonus. Maximálny bonus je 20 €, ktorý získaš pri vklade 40 € a viac.

Hracie automaty