Čo ponúka Svet hier počas decembra?

Čo ponúka Svet hier počas decembra?

Hraj v kasíne

December patrí medzi mesiace, kedy sa to akciami a bonusmi v kasínach len tak hemží. Môžeme potvrdiť, že je tomu skutočne tak aj tento rok. Populárne slovenské kasíno Svet hier Niké nie je výnimkou a v decembri sa tu môžete tešiť na veľmi zaujímavé akcie. Každopádne atraktívne akcie nájdete v Niké kasíne počas celého roka, no v tomto článku vám predstavíme tie najaktuálnejšie.

V článku sa dočítate o:

Zapojte sa do Adventných turnajov o 20 000 €

Predvianočnou atmosférou v Niké sa môžete navnadiť vďaka Adventným turnajom. Celkovo ide o sériu štyroch turnajov, ktoré prebiehajú vždy štyri dni od štvrtka do nedele. Hoci prvý sa už uskutočnil, na hráčov Niké kasína čakajú ešte tri turnaje s atraktívnymi dotáciami. V každom turnaji sa totiž hrá o 20 000 €. Tento bank si vždy rozdelí 200 najlepších hráčov, pričom víťazovi cinkne na konto parádnych 2 500 €. Kvalifikačnými hrami Adventných turnajov sú egaming online automaty a body do rebríčkov si môžete pripisovať na základe počtu zatočení a hodnota platného spinu musí byť 0,50 € a viac.

Prebieha do
23:59
05.05.2024
Niké logo

Apollo turnaj o 10 000 €

Zapojte sa vo Svete hier Niké do E-gaming turnaja s dotáciou až 10 000 €. Do turnaja sú zaradené všetky hracie automaty od výrobcu Apollo pričom bank si po jeho skončení rozdelí 250 hráčov, ktorí dosiahli najvyšší bodový zisk.

Prizepool
30 000 €
Výherné kritérium
Počet zatočení
Odmenených
200 hráčov

Roztočte Freespinové koleso počas sobôt

Ďalšou zaujímavou akciou, ktorú by ste mali vo Svete hier Niké využiť sú Freespinové soboty. Ako je už z názvu zrejme, tieto akcie prebiehajú v sobotu a vďaka ním si môžete vybojovať obľúbené free spiny. Každú sobotu si môžu všetci aktívni hráči zatočiť kolesom a šťastie rozhodne o počte získaných spinov. Na konto si môžete pripísať 5, 10, 15, 20 alebo až 25 voľných zatočení do určenej hry. Za aktívnych hráčov sa považujú hráči, ktorí vykonali vklad alebo stávky v minimálnej hodnote aspoň 50 € z vlastných prostriedkov za posledných 30 dní a do dvoch dní pred začatím tejto akcie.

Zotrite si stieracie žreby online

Skvelou novinkou vo Svete hier je rozšírenie ponuky o online stieracie žreby. Niké doteraz predávalo žreby vo svojich predajných miestach, no aktuálne si už viaceré z nich môžete zotrieť aj na internete. V Niké pribudla záložka „Žreby,“ kde je aktuálne k dispozícii desiatka iŽrebov. Najlacnejšie online stieracie žreby si tu dokážete zakúpiť už od 0,50 €, no nájdu sa tu aj drahšie s cenou 5 € až 10 €, no tie vám môžu priniesť aj atraktívnejšie výhry. Medzi iŽrebmi v ponuke Niké nechýbajú také tituly ako Millionaires Club či Zlatá 7. Samozrejme, vyskúšať zotrieť žreby online si môžete aj nanečisto a úplne zadarmo.

Aký bonus získate v Niké za registráciu?

Svet hier Niké patrí medzi najobľúbenejšie slovenské online kasína. Skvelé promo akcie sú len čerešničkou na torte a doplnkom širokej ponuky hier, kde sa okrem spomínaných iŽrebov a online automatov môžete zabaviť aj na rulete či blackjacku. Pre nových hráčov je pripravený vstupný bonus až 50 free spinov, ktorý vám kasíno pripíše hneď po registrácii. Ďalších 100 voľných zatočení si môžete pripísať, akonáhle uskutočníte stávky v hodnote 50 €. Prajeme vám príjemnú predvianočnú zábavu vo Svete hier Niké!

50 FS pre nových hráčov v kasíne

nike logo

V Niké máš bonus 50 spinov zadarmo na ktorýkoľvek z automatov v ponuke. Bonus je aktivovaný v momente, keď sa spustí jedna z automatových hier a po skončení sú výhry automaticky pripísané do penaženky hráča..

Po využití 50 free spinov na teba čaká daľší kasíno bonus! Aby toho nebolo málo, Svet hier ti dá navyše ďalších 100 free spinov. Stačí, keď pretočíš 50 € a extra vstupný bonus 100 free spinov je tvoj!

Hracie automaty