Kasíno Liga a Crazy spiny v Tipose

Kasíno Liga a Crazy spiny v Tipose

Hraj v kasíne

Keď sa povie TIPOS kasíno, aká promo akcia vám napadne? Väčšina hráčov by zrejme uviedla súťaž Kasíno Ligu. Áno, táto súťaž je už neodmysliteľnou súčasťou medzi akciami TIPOS kasína a zapojiť sa do nej môžete aj počas mája. Tipos si však pre hráčov v úvode tohto mesiaca pripravil aj ďalšiu zaujímavú akciu s názvom Crazy spiny. Obidve tieto akcie vám už radi predstavíme v tomto článku.

V nachádzajúcich riadkoch nájdete informácie o:

Hrajte Májovú Kasíno Ligu o 50 000 €

Úvodným májovým dňom odštartovala nová edícia súťaže Kasíno Liga. Zapojiť sa do nej môžete každý deň až do 31.5.2024. Dotácia tejto súťaže ostala nezmenená, aj tentokrát sa bude hrať o odmeny v celkovej výške až 50 000 €. Rovnako ako dotácia sa nemenil ani princíp tejto súťaže. Aj v máji pozostáva Kasíno Liga z pravidelných tematických Večerných turnajov v online automatoch, do ktorých sa môžete zapojiť v čase od 17:00 hod. do 23:30 hod. V týchto turnajoch sa hrá o finančné odmeny 800 (štvrtky až 1 000 €) a zároveň aj o 365 bodov do rebríčkov Májovej Kasíno Ligy. Pred zapojením sa do týchto turnajov si vždy prečítajte ich podmienky, aby ste vedeli, ktoré sloty sú kvalifikačnými hrami a rovnako aby ste vedeli, na základe akého princípu si môžete vybojovať body do turnajových rebríčkov.

Vybojujte si free spiny vo Večerných turnajoch

Kasíno Liga bez špeciálnej sprievodnej akcie? To v TIPOS kasíne rozhodne nehrozí! Aj tento mesiac je pripravených viacero sprievodných akcií, ktoré Májovú Kasíno Ligu ešte viac zatraktívnia. Aktuálne si tu môžete vybojovať pretočenia zadarmo. Stačí, ak sa zapojíte do Večerných turnajov a pretočíte v nich aspoň 30 €. Akonáhle tento obrat splníte, obdržíte bonus 10 free spinov, ktoré si budete môcť vychutnať v hracom automate 81 Panther od Tech4Bet. Free spiny si takto môžete vybojovať až do nedele 5. mája.

Využite akciu Crazy spiny

Súťaž Májová Kasíno Liga nie je jedinou akciou, ktorá aktuálne v TIPOS kasíne prebieha. Až do 9. mája si tu môžete vybojovať free spiny aj ďalším spôsobom vďaka akcii Crazy spiny. Princíp tejto akcie je jednoduchý. Tipos každý deň na stránke zverejní kvalifikačné hracie automaty, v ktorých bude potrebné pretočiť určitú čiastku. Ak tento obrat splníte, obdržíte bonus v podobe free spinov. Kvalifikačné sloty, obrat ako aj bonusy v podobe voľných otáčok sa každý deň obmieňajú.

CHCEM FREE SPINY

Aký bonus ponúka TIPOS kasíno pre nových hráčov?

TIPOS kasíno patrí na slovenskom trhu medzi najobľúbenejšie a najväčšie online kasína. Okrem spomínaných promo akcií tu nájdete aj poriadne nadupanú ponuku hier, ktorej dominujú stovky automatov, no zabaviť sa tu môžete aj v blackjacku, rulete, online stieracích žreboch či lotériách. V prípade, že ešte nemáte v tomto kasíne hráčske konto a rozhodnete sa to zmeniť, po registrácii v Tipose ste automaticky v hre o uvítací bonus až do výšky 1 050 € a 280 free spinov k tomu. Na záver vám želáme už len príjemnú zábavu a veľa šťastia.

1050 EUR pre nových hráčov v kasíne

etipos.sk logo

Zaregistruj sa a získaš bonusový uvítací balíček z prvých troch vkladov:

1. vklad: 100% bonus až do 350 € + 130 free spinov
Vlož minimálne 20 €, zadaj kód TIPOS01 a Tipos ti tvoj vklad navýši o 100 %.

2. vklad: : 75% bonus až do 350 € + 50 free spinov
Po druhom vklade a vložení kódu môžeš získať bonus 75 % z vkladu až do 350 €.

3. vklad: 50% bonus až do 350 € + 100 free spinov
Aj za tretí vklad s kódom ťa Tipos odmení bonusom 50 % z vkladu znova až do 350 €.

Celkovo si tak teraz môžeš prilepšiť bonusmi v hodnote 1 050 € a získať 280 voľných zatočení.

POZOR! A to nie je všetko. Každý nový hráč navyše hrá o 50 % bonus k úvodnému vkladu. Ako tento bonus získať? Zaregistruj sa, uskutočni 1. vklad na konto v hodnote aspoň 20 € a automaticky ti pripíšeme 50 % bonus. Maximálny bonus je 20 €, ktorý získaš pri vklade 40 € a viac.

Hracie automaty