Nekonečné bonusy a Kasíno Liga na eTIPOS.sk

Nekonečné bonusy a Kasíno Liga na eTIPOS.sk

Hraj v kasíne

Je tu jún a s ním aj ďalšia porcia zaujímavých promo akcií, ktoré si pre hráčov pripravilo aktívne TIPOS kasíno. Tradične už na začiatku mesiaca štartuje nová edícia súťaže Kasíno Liga a okrem toho aktuálne prebieha aj akcia s názvom Nekonečné bonusy. Obidve tieto akcie vám už bližšie priblížime v tomto našom článku.

V nadchádzajúcich riadkoch sa dočítate o:

Získajte free spiny v akcii Nekonečné bonusy

TIPOS kasíno spustilo hneď na začiatku tohto mesiaca novú a veľmi zaujímavú akciu s názvom Nekonečné bonusy. Vďaka tejto akcii si môžete v týždni od 3. júna do 9. júna vybojovať množstvo voľných zatočení. Každý deň počas tohto týždňa sú dostupné dva bonusy s free spinmi, pričom tieto voľné otočky sú vo väčšine prípadov naviazané na číslo v názve vybraného hracieho automatu. Napríklad v sobotu 8. júna je jedným z bonusom možnosť získať 50 free spinov po pretočení 50 € v Hre 50 Wild Joker. Poriadna porcia free spinov, čo poviete? Ak si chcete vybojovať čo najväčší počet voľných zatočení, určite sa zastavte do TIPOS kasína každý deň.

CHCEM FREE SPINY

Zapojte sa do Júnovej Kasíno Ligy s bankom 50 000 €

Druhá promo akcia, ktorá prebieha od začiatku júna v TIPOS kasíne, je už neodmysliteľnou súčasťou tejto online herne. Od 1. júna až do 30. júna sa tu môžete zapojiť do Júnovej edície súťaže Kasíno Liga. Aj počas tohto mesiaca je dotácia tejto súťaže fantastických 50 000 €. Tento bank sa rozdeľuje každý deň medzi najúspešnejších hráčov Večerných tematických kasínových turnajov, ktoré sú súčasťou Kasíno Ligy. Tieto turnaje prebiehajú vždy od 17:00 hod. do 23:30 hod., pričom do každého turnaja sú zaradené iné hracie automaty a rovnako sa mení aj princíp získavania bodov do týchto turnajov. Júnová Kasíno Liga prebieha teda v rovnakom duchu ako predchádzajúca májová edícia. Ak sa chcete o tejto súťaži dozvedieť viac, určite si potom prečítajte tento náš článok z minulého mesiaca, kde sme súťaž Kasíno Ligu rozoberali podrobnejšie.

Ako si vybojovať v Kasíno Lige body a free spiny navyše?

Súťaž Kasíno Liga je už sama o sebe veľmi zaujímavou akciou, no TIPOS kasíno ju počas mesiaca niekoľkokrát ozvláštňuje rôznymi špeciálmi. Jeden z nich už prebieha aj v týždni od 3. júna do 9. júna, kedy si môžete za hranie vo Večerných turnajoch vybojovať každý deň 10 bodov do rebríčkov súťaž ako aj 10 free spinov do Pragmatic automatu Sweet Bonanza. Tieto extra bonusy vám Tipos pripíše, akonáhle vo Večernom turnaji uskutočníte aspoň 100 zatočení, pričom každé musí byť v hodnote aspoň 1 €.

Registrujte sa v Tipose so štedrým uvítacím bonusom

V TIPOS kasíne to nie je len o spomínaných promo akciách a bonusoch. Výkladnou skriňou tohto kasína je najmä bohatá ponuka hier, kde okrem výherných automatov nájdete aj ruletu, blackjack, stieracie žreby či lotérie. V prípade, že ešte nie ste hráčom TIPOS kasína a rozhodnete sa to zmeniť, v Tipose budete po registrácii automaticky v hre o uvítací vstupný bonus až do výšky 1 050 € a 280 free spinov k tomu navyše. Tak čo, idete to roztočiť do jedného z najväčších a najobľúbenejších online kasín na Slovensku?

1050 EUR pre nových hráčov v kasíne

etipos.sk logo

Zaregistruj sa a získaš bonusový uvítací balíček z prvých troch vkladov:

1. vklad: 100% bonus až do 350 € + 130 free spinov
Vlož minimálne 20 €, zadaj kód TIPOS01 a Tipos ti tvoj vklad navýši o 100 %.

2. vklad: : 75% bonus až do 350 € + 50 free spinov
Po druhom vklade a vložení kódu môžeš získať bonus 75 % z vkladu až do 350 €.

3. vklad: 50% bonus až do 350 € + 100 free spinov
Aj za tretí vklad s kódom ťa Tipos odmení bonusom 50 % z vkladu znova až do 350 €.

Celkovo si tak teraz môžeš prilepšiť bonusmi v hodnote 1 050 € a získať 280 voľných zatočení.

POZOR! A to nie je všetko. Každý nový hráč navyše hrá o 50 % bonus k úvodnému vkladu. Ako tento bonus získať? Zaregistruj sa, uskutočni 1. vklad na konto v hodnote aspoň 20 € a automaticky ti pripíšeme 50 % bonus. Maximálny bonus je 20 €, ktorý získaš pri vklade 40 € a viac.

Hracie automaty