Apollo Jackpoty

Apollo Jackpoty

Hraj v kasíne

Obľúbenosť progresívnych jackpotov rastie aj na Slovensku raketovým tempom. Ponúkajú ich už takmer všetky slovenské online kasína. Ba dokonca ich niektoré majú hneď niekoľko. Prakticky každý dobrý herný provider totiž nejaký ten progresívny bonus má a s radosťou ho implementuje do kasína. A Apollo Games samozrejme dobrým providerom je.

Hráči tieto jackpoty vyhľadávajú najmä preto, že v podstate bez námahy môžu získať aj oveľa vyššiu výhru, ako pri bežnom točení valcov. Apollo Jackpoty ponúkajú až tri úrovne a pri tej najvyššej sa už naozaj dostávame nad hranicu bežných výhier na akomkoľvek automate.

Aké úrovne Apollo Jackpoty ponúkajú

U každého vývojárskeho štúdia sa môže počet levelov výhier líšiť. Apollo jackpoty ponúkajú tri úrovne:

  • BRONZE
  • SILVER
  • GOLD

Každá úroveň ponúka inú hladinu výhier. No tiež aj to, s akou frekvenciou ju môžu hráči získať. Aktuálnu výšku jackpotov vidíte na našich stránkach, v kasíno lobby (ak má kasíno túto funkciu implementovanú), prípadne pri hraní hry priamo nad točiacimi sa valcami. V priamom prenose tak vidíte, ako sumičky rastú. Príjemná motivácia.

Najnižšia úroveň bonusu má názov Bronze. Hodnota výhry je tu síce najnižšia, vo väčšine kasín sa pohybuje v desiatkach až stovkách Eur, no zároveň padá veľmi často. Stalo sa, že aj niekoľkokrát denne. Druhá úroveň – Silver už prináša aj výhry v rádoch stoviek či tisícok Eur. Získať ju môžete menej často, záleží na nastavení v kasíne, no v niektorých raz – dvakrát za týždeň padne. Najvyššia – Gold úroveň už je o sumách z iného vesmíru. Môže prinášať výhry aj vo vyšších desaťtisícoch Eur, no zároveň padne tak maximálne párkrát do roka. Ak frflete, že je to málo, treba si uvedomiť, že pre jej získanie netreba urobiť nič naviac okrem štandardného hrania a navyše nezáleží ani na výške stavenej čiastky.

Ako vyhrať Apollo Jackpot

Apollo Jackpot už z logiky veci získate na hracích automatoch od Apollo Games no iba v kasínach, kde sú tieto progresívne bonusy nasadené. Stačí teda hrať svoje obľúbené hry, úplne rovnako ako obvykle a ak sa šťastie usmeje na vás, progresívny bonus získate práve vy. Neexistuje totiž žiaden spôsob, ako si vylepšiť šancu na jeho zisk.

Systém vám výhru pridelí kedy chce. Nemusíte sa trápiť výškou stávky, nezáleží na nej, ani prehratá suma výhru Apollo bonusu neovplyvní. Dokonca je úplne jedno aj to, či ste v poslednom kole vyhrali alebo nevyhrali.

Jednoduché, a práve preto tak obľúbené kasínami aj hráčmi. Navyše platí, že čím viac hrajú hráči tieto hry, tým rýchlejšie bude stúpať potencionálna výhra. Tá sa totiž kumuluje práve zo stávok nás hráčov.

Zahrajte si o Apollo Jackpot

Apollo Jackpot má veľkú výhodu v tom, že hry od Apolla sú kvalitné a u nás dosť obľúbené. Sumy, ktoré Apollo Bonus vyplatí, preto nebývajú nízke. Hráčov, ktorí sa na ne svojou hrou skladajú je totiž dosť.

Na Slovensku nájdete Apollo Jackpoty napríklad v online herniach ifortuna.sk či tipsport.sk. Obe kasína zároveň ponúkajú aj poriadnu porciu hier, v ktorých môžete o bonus zabojovať.

7777 EUR pre nových hráčov v kasíne

tipsport logo

Exkluzívny vstupný bonus až do výšky 7777 € k prvému vkladu a 100 freespinov na jednej z hier 6 Fruits, Fruit Awards, Fruiti alebo Joker 40 po dokončení registrácie.

  • výška vkladu 10 až 19 EUR: 10 € Kasíno bonus
  • výška vkladu 20 až 49 EUR: 20 € Kasíno bonus
  • výška vkladu 50 až 99 EUR: 50 € Kasíno bonus
  • výška vkladu 100 až 199 EUR: 100 € Kasíno bonus
  • výška vkladu 200 až 499 EUR: 200 € Kasíno bonus
  • výška vkladu 500 až 999 EUR: 500 € Kasíno bonus
  • výška vkladu 1 000 až 1 999 EUR: 1 000 € Kasíno bonus
  • výška vkladu 2 000 až 3 999 EUR: 2 000 € Kasíno bonus
  • výška vkladu 4 000 až 7 776 EUR: 4 000 € Kasíno bonus
  • Výška vkladu od 7 777 EUR: 7 777 € Kasíno bonus
Hracie automaty