Dobrodružné príbehy na valcoch

Dobrodružné príbehy na valcoch

Vraví sa, že život je jedno veľké dobrodružstvo. Ono to tak skutočne je, no častokrát pociťujeme počas všedných dní aj stereotypy. A čo je najlepšie na vybočenie z každodennej rutiny? No predsa zažiť nejaké to dobrodružstvo. Vzrušujúce momenty a adrenalín na maxime. Áno, presne toto láka ľudí po celom svete. Zato sú také populárne filmy tohto žánru. A nie len filmy, ale aj rôzne hry. Nuž preto sa aj v online kasínovom svete tešia veľkej obľube taktiež dobrodružné hracie automaty. Na niektoré vychýrené kúsky sme sa pozreli bližšie, takže sa usaďte, dobrodružná jazda začína. Aby sme nezabudli, všetky hry z tohto výberu nájdete v online kasíne Niké.

Vicky Ventura

Našu dobrodružnú cestu štartujeme s online hracím automatom Vicky Ventura od výrobcu Red Tiger. Po spustení hry sme sa rázom ocitli v neprebádanom džungľovom svete plnom rôznych nástrah. V tomto slote je možné roztáčať 5 valcov s 3 riadkami a výhra vám môže nabehnúť na hráčsky účet vďaka 243 výherným líniám. Hlavnou hrdinkou tohto príbehu je očarujúca prieskumníčka Vicky, ktorá tu vystupuje ako divoký Wild symbol, ktorý nahrádza symboly chýbajúce vo výhernej kombinácii. Keď si tento automat spustíte, určite vás upúta totem, ktorý zbadáte v pravej časti obrazovky. A nie je tam len tak. Ak si totiž na valcoch vytočíte symbol totemového kryštálu, tak ten vyžarovaním svojej energie prebudí totem, ktorý vám môže odhaliť divoký symbol, vymeniť niektoré symboly alebo vám dokonca môže pridať viac totemových kryštálov. Pýtate sa, čo je s populárnym Scatter symbolom? Nemajte obavy, aj ten tu nájdete. Na valcoch sa objavuje s textom „Freespin“ a už z názvu vám je jasné, že vás odmení voľnými zatočeniami. Preto ak vytočíte aspoň 3 Scatter symboly môžete sa tešiť na bonusovú hru s 10 zatočeniami zadarmo. V tejto bonusovej hre sa slot rozšíri o ďalšie dva uzamknuté riadky a keď sa vám aj v tejto hre podarí vytočiť 3x Scatter symbol otvorí sa posledný siedmy uzamknutý riadok. V konečnom dôsledku môžete pri troche šťastia so všetkými odomknutými riadkami vyhrať vďaka 16 807 výhernými líniám. A to je už poriadna šupa!

The Greatest Train Robbery

Z džungle sa presúvame do vyprahnutého Divokého západu. Aj túto mašinku ma na svedomí Red Tiger. Ak už máte s ich hrami nejakú tú skúsenosť určite viete, že aj v tomto prípade sa môžete tešiť na špičkovú grafiku, prepracovaný zvuk a skvelé bonusy. Online slot The Greatest Train Robbery pozostáva z 5 valcov, ktoré tu znázorňujú koľajnice, po ktorých sa premávajú vlaky s vagónmi plnými rôznych cenností. Riadky má tento slot štyri a výherných línií tu nájdete 40. Počas hrania vám budú robiť spoločnosť traja banditi, ktorí keď sa zjavia hodia na valce dynamit a tým vám zaktivizujú tri špeciálne funkcie – opätovné točenie, klonované divoké symboly a záhadné symboly. Okrem týchto špecialít sa môžete tešiť aj na Scatter symbol, ktorý ak si vytočíte na prvom, treťom a piatom valci, získate voľné zatočenia zadarmo. Tento počet je vždy náhodný a určujú ho hlavné postavičky hry – banditi. Ak by sa vám málilo, v tomto slote môžete hrať aj o skvelé progresívne Jackpoty s neobmedzenou výškou. Aktuálnu výšku Jackpotu zazriete v ľavej časti valcov. A ako ho môžete získať celý pre seba? Stačí, ak sa na vás usmeje šťastie a na valcoch vám pristanú aspoň tri symbolu Jackpotu. Držíme palce.

Dragons Fire

Keď sa na scéne objaví drak, môžete vždy očakávať pútavé dobrodružstvo. Inak tomu nie je ani v skvostnej mašinke Dragons Fire od Red Tiger. To, že grafické a zvukové prevedenie bude na špičkovej úrovni, nám bolo vopred jasné, no ale tá nálož bonusov. To je paráda, ale poďme na to postupne. Automat pozostáva z 5 valcov, 4 riadkov a 40 pevných výherných línií, pričom výherné kombinácie musia tradične začať prvým valcom naľavo a následne musia pokračovať vpravo, a to neprerušovane. Divoký Wild symbol vám aj v tejto hre bude nápomocný tak, že vám nahradí chýbajúci symbol výhernej kombinácie. Nechýba tu ani populárny Scatter symbol, ktorý keď sa zobrazí tri razy, tak vás presunie do bonusovej hry s voľnými zatočeniami. To, koľko ich budete mať závisí od toho, ktorý z dračích symbolov si po vytočení Scatter symbolov vyberiete. Počas hrania vás má neustále na očiach drak, no nemusíte sa ho báť. Práve naopak, častokrát vám dopomôže ku krásnym výhram. Kedykoľvek počas hrania môže vyletieť nad valce a premeniť niektoré z nich na Wild Symboly a taktiež vám môže na akékoľvek miesto prihrať Scatter symbol. V pravej časti slotu si určite všimnete dračie vajce, na ktorom sa zobrazuje hodnota násobiteľa výhier, ktorá sa navýši pri každej výhernej kombinácii až do výšky maximálne 50-násobku stávky. Aby toho náhodou nebolo málo, aj v hre Dragons Fire môžete hrať o progresívne Jackpoty.

Pustite sa do dobrodružstva na automatoch v kasíne Niké

A sme na konci našej dobrodružnej cesty, ktorá bola skutočne ohromujúca. Predstavili sme vám zaujímavé hry, ktoré vám určite odporúčame vyskúšať. A keď si už tú svoju obľúbenú hru (alebo aj viacero hier) nájdete, pokúste sa vyhrať nejakú zaujímavú sumičku v online kasíne. Možností ako vyhrať je v týchto automatoch neúrekom, tak prečo neskúsiť šťastie ? Navyše ak sa zaregistrujete vo Svete hier Niké, získate na úvod 50 voľných zatočení zadarmo. Prajeme vám príjemnú zábavu a veľa šťastia.

Hracie automaty