Synot Progressive bonus

Synot Progressive bonus

Hraj v kasíne

Obľúbenosť jackpotov je obrovská nielen pri lotériách. Niet sa čo čudovať. Hráči ich milujú pretože pre ich zisk nemusia robiť nič naviac, len hrať čo ich baví A online kasína nimi zasa dokážu urobiť lákavým aj inak neatraktívny slot. Rôznych progresívnych bonusov nájdete v kasínach na Slovensku veľa a v dnešnom článku si povieme viac o jackpotoch od Synot Games – Synot Progressive Bonus.

Aké úrovne SYNOT Progressive bonus ponúka

Ako sme už spomenuli, Synot Progressive Bonus je doplnková hra vybraných automatových hier. Nemusí byť nasadená vo všetkých slovenských kasínach s týmito hrami v ponuke, no ak je, hráte o jackpoty v 4 úrovniach:

  • BRONZE
  • SILVER
  • GOLD
  • DIAMOND

V každom leveli sa hrá o inú sumu. Tie sú zobrazené v hornej časti hracieho automatu. V priamom prenose vidíte, ako hodnoty rastú, posúvate ich totiž aj vy vašimi stávkami. Príjemná motivácia.

Najnižšia úroveň bonusu má názov Bronze. Získať v nej síce môžete najmenej peňazí, zato však tento jackpot padá aj niekoľkokrát denne. Výška bronzovej odmeny v kasíne etipos.sk sa pohybuje v desiatkach, maximálne v stovkách Eur. Následne už platí pravidlo, že čím vyššia úroveň, tým menšia frekvencia výhier. Úrovne Silver a Gold tak síce prinášajú už aj čiastky s troma nulami, no zároveň je frekvencia ich výskytu o dosť nižšia. Nuž a najvyšší Diamond level už vás dokáže odmeniť aj sumou s piatimi ciframi, ibaže padne, ako sa hovorí, raz za Uhorský rok.

Ako získať Synot progresívny jackpot

Keďže názov jackpotu znie Synot Progressive Bonus, je asi jasné, ktoré hry vás dostanú do súboja oň. Áno sú to online automaty od Synot Games.

Na to, aby ste si o ktorúkoľvek z úrovní bonusu zahrali netreba robiť nič iné, len to čo obvykle. Teda hrať svoju obľúbenú hru za skutočné peniaze. Dokonca v prípade Synot Jackpotov neplatí ani podmienka, že by ste museli na hracej ploche vytočiť tri symboly Progressive Bonusu. Netreba. Bonus vám hra pridelí vtedy, kedy sa ona rozhodne. Nezáleží dokonca ani na výške stávky, na prehratej sume, ani na ničom inom. Ide čisto len o šťastie a o vôľu automatu.

SYNOT Progressive bonus sa teda spustí náhodne po odohraní hracieho kola. Nezáleží dokonca ani na tom či bolo alebo nebolo výherné. Dokončíte spin, hra zazvoní a spustí animáciu. Pre vás to znamená, že ste v hre o 4 úrovne bonusov a v mini hre sa rozhodne o tom, ktorý jackpot získate.

Zahrajte si o Synot Progressive Bonus aj vy

Niekedy provideri kasínových hier svoj progresívny bonus naviažu na viacero kasín - ako zdieľaný jackpot naprieč operátormi. V tomto prípade sa to však nedeje. To znamená, že výhry na jednotlivých úrovniach sa skladajú iba z vkladov v tom konkrétnom kasíne, v ktorom hráte. Ľúto vám to však byť nemusí, aj tak sú tieto výhry naozaj štedré a lákavé.

Obrovskú výhodu má Synot Progressíve Bonus predovšetkým v tom, že je to produkt Synotu, a hry od Synotu máme radi nielen my, ale aj hráči. Vďaka ich vizuálu a bonusom patria medzi to najlepšie čo si v našich kasínach môžete zahrať, a tak bude vaša cesta za ziskom bonusu o to príjemnejšia.

1050 EUR pre nových hráčov v kasíne

etipos.sk logo

Zaregistruj sa a získaš bonusový uvítací balíček z prvých troch vkladov:

1. vklad: 100% bonus až do 350 € + 130 free spinov
Vlož minimálne 20 €, zadaj kód TIPOS01 a Tipos ti tvoj vklad navýši o 100 %.

2. vklad: : 75% bonus až do 350 € + 50 free spinov
Po druhom vklade a vložení kódu môžeš získať bonus 75 % z vkladu až do 350 €.

3. vklad: 50% bonus až do 350 € + 100 free spinov
Aj za tretí vklad s kódom ťa Tipos odmení bonusom 50 % z vkladu znova až do 350 €.

Celkovo si tak teraz môžeš prilepšiť bonusmi v hodnote 1 050 € a získať 280 voľných zatočení.

POZOR! A to nie je všetko. Každý nový hráč navyše hrá o 50 % bonus k úvodnému vkladu. Ako tento bonus získať? Zaregistruj sa, uskutočni 1. vklad na konto v hodnote aspoň 20 € a automaticky ti pripíšeme 50 % bonus. Maximálny bonus je 20 €, ktorý získaš pri vklade 40 € a viac.

Hracie automaty