Februárová Kasíno Liga: O čo sa v nej hrá?

Februárová Kasíno Liga: O čo sa v nej hrá?

Hraj v kasíne

Úvod nového mesiaca je na ecasino.etipos.sk už automaticky spätý so začiatkom ďalšej edície vychýrenej súťaže Kasíno Liga. Aj vo februári sa hráči tejto online herne môžu tešiť na túto atraktívnu súťaž, ktorú vám viac priblížime v nasledujúcich riadkoch.

V článku sa dočítate o:

Získajte podiel z dotácie 90 000 €

Februárová Kasíno Liga odštartovala 1.februára, pričom súťaž tradične prebieha počas celého mesiaca. To znamená, že jej koniec je naplánovaný na 28. februára. Vo februári sa dotácia oproti Januárovej Kasíno Lige poriadne navýšila, v hre je totiž celkovo až 90 000 €.

Ako sa zapojiť do Februárovej Kasíno Ligy?

Populárna súťaž kasína eTIPOS.sk Kasíno Liga pozostáva z každodenných Večerných tematicky orientovaných turnajov. Do týchto turnajov sa môžete zapojiť vždy v čase od 17:00 hod. do 23:30 hod. Do každého turnaja sú zaradené iné online hracie automaty a rovnako rozdielny je aj princíp bodovania v jednotlivých turnajoch, preto vám odporúčame si pred začiatkom turnaja prečítať jeho podmienky. Najlepších 65 hráčov si po skončení turnajov rozdelí finančnú odmenu 800 € (štvrtky až 1 000 €) a TOP 21 hráčom s najvyšším počtom bodov v turnaji si prerozdelí 256 bodov do rebríčkov Februárovej Kasíno Ligy.

SLEDUJ KALENDÁR TURNAJOV

Špeciály Kasíno Ligy aj vo februári

Online herňa eTIPOS.sk sa snaží Kasíno Ligu počas jej doby trvania pravidelne spestrovať pomocou rôznych sprievodných akcií. Hráči sa na takéto špeciály môžu tešiť aj v priebehu februára, kedy je ich pripravených hneď niekoľko. Prezradiť vám môžeme toľko, že sa tešiť môžete na obľúbené Double Days, no k dispozícii budú aj akcie, v ktorých bude možné si vybojovať zaujímavé odmeny v podobe free spinov.

Vybojujte si 5 € bonus v Adell nových hrách

Hneď od 1. februára si kasíno eTIPOS.sk pripravilo pre hráčov aj ďalšiu zaujímavú akciu. Konkrétne od stredy 1. februára do piatka 3. februára si budete môcť vybojovať bonus v Adell nových automatoch v hodnote 5 €. Tento bonus získate, ak v priebehu spomínaných dní pretočíte v Adell nových hracích automatoch (Fruit Joker II, Jing Jang a Royal Fruits) čiastku aspoň 75 €.

Zaregistrujte sa v eTIPOS.sk so skvelými bonusmi

Baviť sa v online herni eTIPOS.sk jednoznačne vyplatí. Okrem skvelých akcií a bonusov tu nájdete širokú ponuku najrôznejších kasínových hier, medzi ktorými nechýba ani ruleta, blackjack či online stieracie žreby. Každý nový hráč, ktorý sa do kasína eTIPOS.sk rozhodne zaregistrovať, môže získať registračný bonus 15 €. Prvých päť eur z tohto bonusu vám kasíno pripíše na konto po aktivácii účtu a zvyšných 10 € obdržíte, akonáhle uskutočníte 1. vklad vo výške aspoň 10 €. To však nie je všetko. Po registrácii v eTIPOS.sk ste v hre automaticky aj uvítací bonus, a to až do výšky 1 050 € + 280 free spinov. Želáme vám príjemnú zábavu a veľa šťastia!

1050 EUR pre nových hráčov v kasíne

etipos.sk logo

Zaregistruj sa a získaš bonusový uvítací balíček z prvých troch vkladov:

1. vklad: 100% bonus až do 350 € + 130 free spinov
Vlož minimálne 20 €, zadaj kód TIPOS01 a Tipos ti tvoj vklad navýši o 100 %.

2. vklad: : 75% bonus až do 350 € + 50 free spinov
Po druhom vklade a vložení kódu môžeš získať bonus 75 % z vkladu až do 350 €.

3. vklad: 50% bonus až do 350 € + 100 free spinov
Aj za tretí vklad s kódom ťa Tipos odmení bonusom 50 % z vkladu znova až do 350 €.

Celkovo si tak teraz môžeš prilepšiť bonusmi v hodnote 1 050 € a získať 280 voľných zatočení.

POZOR! A to nie je všetko. Každý nový hráč navyše hrá o 50 % bonus k úvodnému vkladu. Ako tento bonus získať? Zaregistruj sa, uskutočni 1. vklad na konto v hodnote aspoň 20 € a automaticky ti pripíšeme 50 % bonus. Maximálny bonus je 20 €, ktorý získaš pri vklade 40 € a viac.

Hracie automaty