Spoznajte nové hry od Tom Horn

Spoznajte nové hry od Tom Horn

Hraj v kasíne

Ako ste na tom s výberom kasínových hier? Nemáte si problém vybrať, čo si zahráte? Vo väčšine kasín sa nachádzajú totiž stovky rôznych hier od mnohých providerov, a preto sa niekedy môžete stretnúť s pocitom, že nebudete vedieť, čo si zahrať. Každý hráč je iný, no keď sa rozhodnete napríklad pre hry od Tom Horn, určite nebudete ľutovať. Že prečo? Túto otázku vám už radi zodpovieme v tomto článku.

V nasledujúcich riadkoch sa dočítate o:

Čo ponúka výrobca Tom Horn?

Vývojári z Tom Hornu nie sú na kasínovom trhu žiadni nováčikovia. Táto spoločnosť sa venuje vývoju kasínových hier už od roku 2008. V ich portfóliu nájdete predovšetkým online hracie automaty, no zahrať si od nich môžete aj stolové kasínové hry.

Čím sú hry od tohto providera charakteristické? V prvom rade musíme Tom Horn pochváliť za parádne vizuálne spracovanie hier. Ich hry sú taktiež povestné tým, že sú v nich zakomponované originálne herné prvky a mechanizmy. Rovnako musíme pred týmto výrobcom dať pomyselný klobúk dole aj pred ich kreativitou a rozmanitosťou tematiky. Vďaka týmto aspektom to v ich hrách nie je vo väčšine prípadov len o ovocných slotoch, ako je tomu zvykom u niektorých iných výrobcov. V mnohých hrách od Tom Horn nájdete zaujímavé bonusové funkcie ako sú napríklad free spiny, násobitele výhier či ďalšie špeciálne prvky, ktoré robia hranie ešte vzrušujúcejšie a zároveň tým aj zvyšujú šance na atraktívne výhry. Tom Horn vytvára svoje hry pomocou technológie HTML5, vďaka čomu si ich výtvory môžete vychutnať na všetkých zariadeniach, vrátane mobilov.

V Tom Horne nezaspali na vavrínoch a ich ponuka hier sa neustále rozširuje. Najlepším dôkazom toho je prílev nových hracích automatov na slovenský trh. Na niektoré z najnovších kúskov ako Joker Reelz, Fluxberry či Hawaiian Fever si bližšie posvietime v najbližších riadkoch.

Vyskúšajte slot Joker Reelz

Jedným z najnovších titulov, ktoré si na Slovensku od Tom Horn môžete zahrať, je slot s názvom Joker Reelz. Hra pozostáva z 5 valcov, 3 riadkov a 9 fixných výherných línií. Na valcoch si budete môcť vytočiť osmičku bežných symbolov, z ktorých polovicu tvoria kartové znaky a zvyšné štyri symboly znázorňujú BAR symbol, zvonček, sedmičku a hviezdu. Jediným špeciálnym symbolom hry je, ako už z názvu vyplýva Joker, ktorý je Wild symbolom a nahrádza všetky ostatné symboly. Okrem toho spúšťa funkciu Joker Respins pričom platí, čím viac Jokerov sa vám na ploche zastaví, tým viac získate respinov. Na valcoch sa budete neraz stretávať aj s mega symbolmi, ktoré môžu vzniknúť kombináciou dvoch alebo až troch valcov. Tak čo, aké výhry vám prinesie šikovný Joker?

Spoznajte ovocnú mašinku Fluxberry

Radi sa bavíte v ovocných hracích automatoch? Ak áno, ďalšiu novinku z dielne Tom Horn s názvom Fluxberry by ste si mali taktiež vyskúšať zahrať. Ide o 5-valcový slot so 4 riadkami a 40 výhernými líniami. Hracia plocha je posiata symbolmi so šťavnatým ovocím, ktoré dopĺňa dvojica špeciálnych symbolov. Prvým je fľaška s lekvárom s označením „W“, ktorá je Wild symbolom. Tento divoký symbol tradične nahrádza všetky klasické symboly, no okrem toho dokáže aj expandovať po valci – každým zatočením o jednu pozíciu nadol. Druhým špeciálom je fľaška s ovocím s písmenom „S,“ ktorá je Scatter symbolom. Keď si tento symbol vytočíte na troch valcoch, obdržíte bonusovú hru s free spinmi a s minimálne jedným (maximálne 3) valcom kompletne pokrytým Wild symbolom.

Nečakajte na free spiny v hre Hawaiian Fever

Chceli by ste vycestovať na Havaj? S mašinkou Hawaiian Fever sa môžete za slnečnými lúčmi vydať hneď po tom, ako si ju zapnete. Aj tento automat vás upúta parádnym vizuálom a skvelým hudobným doprovodom. Čo sa týka samotnej hracej plochy, tak tá má rozloženie 3x3 valce a vyhrať je tu možné vytvorením výhernej kombinácie na niektorej z 27 výherných línií. V hre sa budete stretávať so sedmičkou bežných symbolov. Štvoricu predstavujú kartové znaky, no a zvyšné tri symboly sú ananásový, kokosový a melónový drink.

Autori z Tom Horn ani do tohto slotu nezabudli zaradiť špeciálne funkcie. Majú ich na svedomí aj v tomto prípade dva špeciálne symboly – Wild a Scatter. Divokým symbolom je havajská dievčina, ktorá nahrádza ostatné symboly a dokáže expandovať na celý valec. Scatter symbolom je havajský veniec s označením „Aloha.“ Keď si ho vytočíte na troch valcoch, získate 10 free spinov. V tejto bonusovej hre dokáže Wild symbol v podobe havajskej žienky spustiť respin, a to vtedy, keď sa zjaví a expanduje na prostrednom valci.

To však zo špeciálnych funkcií automatu Hawaiian Fever nie je všetko. V prípade, že sa vám nechce čakať na vytočenie trojice Scatter symbolov, môžete si free spiny zakúpiť kedykoľvek. Hodnota tejto funkcie je síce drahšia (100-násobok stávky), no ako sami určite viete, bonusová hra s free spinmi vás môže odmeniť poriadne štedrými výhrami. Funkciu so zakupovaním free spinov nájdete aj v iných Tom Horn novinkách ako napríklad v hrách Book of Vampires či Rot Storno.

Kde si môžete vyskúšať Tom Horn novinky?

Hry od výrobcu Tom Horn sa tešia čoraz väčšej popularite a veru niet sa čomu čudovať. Ponúkajú totiž dokonalý herný zážitok s množstvom špeciálnych funkcií a bonusov. Chcete si tieto hry vyskúšať? Ak áno, Tom Horn hry nájdete napríklad v TIPOS kasíne, kde sa momentálne nachádza takmer 30 titulov od tohto providera. Prajeme vám príjemnú zábavu a veľa šťastia!

1050 EUR pre nových hráčov v kasíne

etipos.sk logo

Zaregistruj sa a získaš bonusový uvítací balíček z prvých troch vkladov:

1. vklad: 100% bonus až do 350 € + 130 free spinov
Vlož minimálne 20 €, zadaj kód TIPOS01 a Tipos ti tvoj vklad navýši o 100 %.

2. vklad: : 75% bonus až do 350 € + 50 free spinov
Po druhom vklade a vložení kódu môžeš získať bonus 75 % z vkladu až do 350 €.

3. vklad: 50% bonus až do 350 € + 100 free spinov
Aj za tretí vklad s kódom ťa Tipos odmení bonusom 50 % z vkladu znova až do 350 €.

Celkovo si tak teraz môžeš prilepšiť bonusmi v hodnote 1 050 € a získať 280 voľných zatočení.

POZOR! A to nie je všetko. Každý nový hráč navyše hrá o 50 % bonus k úvodnému vkladu. Ako tento bonus získať? Zaregistruj sa, uskutočni 1. vklad na konto v hodnote aspoň 20 € a automaticky ti pripíšeme 50 % bonus. Maximálny bonus je 20 €, ktorý získaš pri vklade 40 € a viac.

Hracie automaty