Amusnet Jackpot Cards

Amusnet Jackpot Cards

Hraj v kasíne

Okrem radosti z hry samotnej sú jednou z vecí, ktoré hráčov lákajú do kasín, aj bonusy. Tých je dnes už neúrekom. Mnohé zaujímavé herné bonusy a funkcie nájdete priamo v automatových hrách a samozrejme aj každé online kasíno sa snaží prichádzať s vlastnými. Bokom nechcú zostať ani samotní výrobcovia kasínových hier. Tí sa snažia urobiť všetko preto, aby boli ich hry čo najviac atraktívne pre hráčov. Potrebujú, aby boli v kasínach hrané práve hry od nich.

Jackpoty sú jednou z vecí, ktorými si svoju atraktivitu môžu zvýšiť. A taký Amusnet to aj šikovne využíva. Vo svojich hrách ponúka možnosť hrať o 4 úrovne progresívneho jackpotu. A ide na to originálne. Bonusovú hru nazval Amusnet Jackpot Cards a tieto 4 úrove označil farbami francúzskych kariet – srdcia (Hearts), piky (Pikes), kríže (Clovers) a kára (Tiles).

Exkluzívna jackpotová hra Jackpot Cards je hráčom udeľovaná náhodne. Na rozdiel od iných jackpotov však pri tomto platí, že čím vyššiu stávku máte aktuálne nastavenú, tým väčšiu šancu na vstup do bonusovej hry Amusnet Jackpot Cards máte. Ak sa vám bonusová hra počas točenia valcami aktivovala, už máte istotu, že niektorý z týchto jackpotov aj vyhráte. Na špeciálnej hernej obrazovke vidíte 12 hracích kariet lícom nadol a vašim cieľom je vyberať karty dovtedy, kým nenájde tri karty rovnakej farby. Výška vašej výhry je spojená s farbou kariet. Štyri farby kariet (srdcia, piky, kríže a kára) totiž symbolizujú štyri výherné úrovne. Počas hrania na Amusnet online automatoch vidíte v hornej časti obrazovky všetky tieto úrovne aj s ich aktuálnou hodnotou. Hneď potom, ako skompletizujete svoju trojicu rovnakých kariet, získavate tú sumu, ktorá pri danej farbe kariet svieti nad valcami.

Ešte skôr ako sa pustíte do naháňania tohto progresívneho bonusu si však vždy dobre skontrolujte, či hráte na online automate, kde je bonusová hra Amusnet Jackpot Cards aktívna. Nemusí to byť automatické. Jedným zo slovenských  kasín, kde Amusnet hry a aj tento progresívny jackpot nájdete, je aj OlyBet kasíno. V ňom si automatových hier od Amusnetu užijete do sýtosti a samozrejme ani jackpoty pri nich nechýbajú. Stačí iba skúšať šťastie a ďalším z výhercov niektorého bonusu môžete byť aj vy.

hranie bez rizika
pre nových hráčov v kasíne

olybet logo

Každý nový hráč, zaregistrovaný od 2.11.2023 si môže zahrať raz po registrácii v ľubovoľný deň od 22.00 do 23.00 úplne bez rizika.

Vyber si hociktorý automat (hry môžeš aj meniť), nastav si zatočenia na 0,2 € (20 centov) a začni hrať. Všetky stávky a výhry medzi 22.00 a 23.00 sa ti spočítajú. Pozor, započítajú sa len zatočenia za 20 centov, ostatné nie. Bonus môžeš využiť len raz do 20 kalendárnych dní od registrácie, počíta sa hneď prvý pokus. Preto si daj pozor na to, že keď začneš hrať medzi 22.00 a 23.00, tak odohraj celú hodinu.

Ak si bol za túto hodinu v kladnej bilancii, všetko, čo si vyhral, ti zostáva a môžeš vybrať hocikedy bez akýchkoľvek obmedzení

Ak si za hodinu hrania prehral, Olybet ti všetko, čo si prehral, pripíšeme naspäť na účet v priebehu nasledujúceho pracovného dňa. So sumou môžeš disponovať voľne, aj požiadať o výber.

Hracie automaty