Čo je funkcia Hyper Bonus na Kalamba hrách

Čo je funkcia Hyper Bonus na Kalamba hrách

Hraj v kasíne

Nielen online hracie automaty sa menia. Hráči tiež nie sú stále rovnakí, aj oni prechádzajú zaujímavým vývojom. A práve kvôli tomu, aby sa zabavili čo najrýchlejšie, najjednoduchšie a najlepšie, sa tvorcovia automatových hier neustále snažia prichádzať s novinkami. Tie by mali zabezpečiť, aby ich hra síce ostala pre hráčov výzvou, no zároveň ich príliš nestresovala a oni od nej neodchádzali. Nad týmto si lámali hlavu aj v spoločnosti Kalamba, a vymysleli dva spôsoby, ako si hráčov udržať.

Zaviedli do svojich virtuálnych mašín dve funkcie: Hyper Bet a Hyper Bonus. Hyper Bet je trochu komplikovanejší, no vo výsledku stále veľmi príjemný spôsob, ako si prispôsobiť výšku rizika a urobiť si hru takou zábavnou, ako vy chcete. Ide o to, že si meníte výšku násobiteľa výhry a výšku počtu freespinov, o ktoré hráte. Adekvátne k tomu sa upraví aj vaša stávka a potom už je len na šťastí, akým výhram sa dopracujete. Viac o  Hyper Bet funkcii píšeme v inom článku.

Hyper Bonus je cesta ako sa dostať do freespinov

Hyper Bonus je už napohľad oveľa jednoduchší a myslíme si, že bude u hráčov aj trocha obľúbenejší. V zjednodušenom význame je to spôsob ako sa rýchlo dostať do freespinov.

Vo väčšine slotov sa do spinov zadarmo dostanete dvomi spôsobmi. Klasika je, že vytočíte potrebný počet scatter symbolov a za to vám hra aktivuje free spiny. Ak hrávate online výherné automaty dlhšie, určite viete, že tento spôsob môže v niektorých prípadoch trvať naozaj veky. Máme v pamäti zo tri sloty, kde sa nám to nepodarilo ešte nikdy. Ale spomínať ich zo slušnosti nebudeme.

Kúpite si freespiny?

Druhým, oveľa jednoduchším no relatívne drahším spôsobom ako spustiť freespiny, je kúpiť si ich. Síce potom slovo free trochu stráca svoj zmysel, ale to tu teraz nebudeme rozoberať. Takto funguje aj spomínaná funkcia Hyper Bonus. Pomocou nej si za príslušnú sumu, ktorá sa odvíja od výšky aktuálnej stávky, môžete bonusovú hru kúpiť. Nuž a keďže v online slotoch od Kalamby sú funkcie Hyper Bet a Hyper Bonus prepojené, po kliknutí na tlačidlo Hyper Bonusu máte na výber. Vyberáte si z niekoľkých variantov počtu freespinov a hodnoty násobiteľa výhry. V prípade, že je násobiteľ naviazaný na Wild symbol, tak samozrejme aj tu vyberáte túto hodnotu.

Napríklad v slote Blazing Bull si vyberáte zo 7, 12, 15 alebo až 20 free spinov. Ak zvolíte prvú dvojicu, bude sa vám na valcoch točiť Wild symbol s multiplikátorom x2, ak druhú dvojicu, bude Wild mať hodnotu x3. Podobné je to aj v ostatných slotoch.

Vyskúšajte si funkciu Hyper Bonus a kúpte si freespiny v kasíne

Obe funkcie, Hyper Bet aj Hyper Bonus sme si obľúbili. Netvrdíme, že sme si na ne nemuseli chvíľku zvykať, ani, že sme sa neošívali, keď sme si prvýkrát kupovali to čo má byť zadarmo, ale rýchlo nás tieto negatívne pocity prešli. Kalamba to vyriešila dobre a prohráčsky. Vy, ak si chcete online hracie automaty od tejto spoločnosti zahrať, navštívte online kasíno etipos.sk, kde sú všetky k dispozícii úplne zadarmo.

1050 EUR pre nových hráčov v kasíne

etipos.sk logo

Zaregistruj sa a získaš bonusový uvítací balíček z prvých troch vkladov:

1. vklad: 100% bonus až do 350 € + 130 free spinov
Vlož minimálne 20 €, zadaj kód TIPOS01 a Tipos ti tvoj vklad navýši o 100 %.

2. vklad: : 75% bonus až do 350 € + 50 free spinov
Po druhom vklade a vložení kódu môžeš získať bonus 75 % z vkladu až do 350 €.

3. vklad: 50% bonus až do 350 € + 100 free spinov
Aj za tretí vklad s kódom ťa Tipos odmení bonusom 50 % z vkladu znova až do 350 €.

Celkovo si tak teraz môžeš prilepšiť bonusmi v hodnote 1 050 € a získať 280 voľných zatočení.

POZOR! A to nie je všetko. Každý nový hráč navyše hrá o 50 % bonus k úvodnému vkladu. Ako tento bonus získať? Zaregistruj sa, uskutočni 1. vklad na konto v hodnote aspoň 20 € a automaticky ti pripíšeme 50 % bonus. Maximálny bonus je 20 €, ktorý získaš pri vklade 40 € a viac.

Hracie automaty