Ako funguje Hyper Bet na automatoch od Kalamby

Ako funguje Hyper Bet na automatoch od Kalamby

Hraj v kasíne

Téma hracieho automatu je veľmi dôležitá, vizuál samozrejme tiež, niekto si potrpí aj na počet valcov a samozrejme veľa závisí aj od počtu výherných línií. Asi sa však zhodneme, že to čo nás všetkých láka najviac sú bonusy, respektíve bonusové funkcie automatov. A tie bývajú rôzne.

Máme radi, keď k bonusom spoločnosti vyvíjajúce hracie automaty pristupujú kreatívne, a nedávno nás pomerne príjemne prekvapili autori z Kalamby. Kalamba totiž prišla na trh s niečím, čo tu dovtedy nebolo, resp. sme my aspoň nevideli. S dvojicou originálnych funkcií Hyper Bet a Hyper Bonus.

Hyper Bonus je zaujímavá možnosť, cez ktorú vám tvorcovia umožňujú rýchly vstup do pretočení zadarmo a vy tak nemusíte čakať na zľutovanie sa šťasteny. Stačí kliknúť na príslušné tlačidlo a môžete si vstup do Free Spinov kúpiť. Dokonca v niekoľkých variantoch. O Hyper Bonuse si však napíšeme iný článok, teraz sa pozrieme na to čo ponúka prvá menovaná funkcionalita.

Hyper Bet ovláda multiplikátor a freespiny

V skratke, Hyper Bet vám dáva možnosť ovládať dve dôležité veci, násobiteľ výhry (v niektorých slotoch iba dosiahnutej pomocou Wild symbolu) a počet freespinov. Zbystrili ste? Dobre robíte. Poďme si to vysvetliť.

Online automaty, v ktorých sa bonus Hyper Bet nachádza, majú úplne štandardné herné rozloženie. Výnimočné sú však v tom, že buď na ich pravej, alebo ľavej strane je umiestnený práve panel Hyper Bet. V rámci neho vidíte dva spomínané ukazovatele a máte možnosť ich pomocou šípok meniť a tým ovplyvňovať nielen hru na valcoch, ale aj vašu výslednú stávku. Tá sa totiž mení (zvyšuje) v závislosti od toho, s akými hodnotami násobiteľa a freespinov hráte.

Niekoľko úrovní Hyper Betu

Funguje to jednoducho a v každom automate trochu ináč. Samotný Hyper Bet totiž môže mať niekoľko úrovní. Výsledná tabuľka potom môže napríklad pri hre Caribbean Anne vyzerať takto:

  • Úroveň 1: 7 freespinov + hodnota násobiteľa je x1
  • Úroveň 2: 9 freespinov + hodnota násobiteľa je x2
  • Úroveň 3: 11 freespinov + hodnota násobiteľa je x3
  • Úroveň 4: 14 freespinov + hodnota násobiteľa je x5

Úroveň teda ovplyvňuje výšku násobiteľa pri dosiahnutí výhernej kombinácie, aj výsledný počet freespinov po vytočení scatter symbolov.

Pri scatteroch je dôležitý aj ich počet. Má totiž vplyv na násobiteľ vašej aktuálnej stávky. Napríklad za tri scattery získate 7, 9, 11 alebo 14 voľných otočiek + dvojnásobok aktuálnej celkovej stávky. 4 scattery vám v takom prípade tiež pridajú 7 až 14 spinov zadarmo, ale k tomu až 4 násobok aktuálnej stávky.

Konečný počet otočení zdarma sa vypočíta tak, že aktuálna hodnota freespins v paneli Hyper Bet sa pripočíta k počtu freespinov, ktoré ste získali vytočením scatter symbolu. Trošku prekombinované, ale stačí pár otočení valcov a rýchlo sa do toho dostanete.

Vyskúšajte si hry s funkciou Hyper Bet zadarmo

Funkcia Hyper Bet v automatoch od Kalamby nám síce zo začiatku prišla zbytočne zložitá, ale keď sme si na ňu zvykli, otvorila nám nové taktické možnosti hrania. Napokon sme ju využívali celkom často a výšku stávky vlastne manažujeme iba pomocou nej. Ak si chcete aj vy vyskúšať ako Hyper bet a Hyper Bonus fungujú, môžete tak urobiť v online kasíne etipos.sk, kde sa hry od Kalamby aktuálne exkluzívne nachádzajú.

1050 EUR pre nových hráčov v kasíne

etipos.sk logo

Zaregistruj sa a získaš bonusový uvítací balíček z prvých troch vkladov:

1. vklad: 100% bonus až do 350 € + 130 free spinov
Vlož minimálne 20 €, zadaj kód TIPOS01 a Tipos ti tvoj vklad navýši o 100 %.

2. vklad: : 75% bonus až do 350 € + 50 free spinov
Po druhom vklade a vložení kódu môžeš získať bonus 75 % z vkladu až do 350 €.

3. vklad: 50% bonus až do 350 € + 100 free spinov
Aj za tretí vklad s kódom ťa Tipos odmení bonusom 50 % z vkladu znova až do 350 €.

Celkovo si tak teraz môžeš prilepšiť bonusmi v hodnote 1 050 € a získať 280 voľných zatočení.

POZOR! A to nie je všetko. Každý nový hráč navyše hrá o 50 % bonus k úvodnému vkladu. Ako tento bonus získať? Zaregistruj sa, uskutočni 1. vklad na konto v hodnote aspoň 20 € a automaticky ti pripíšeme 50 % bonus. Maximálny bonus je 20 €, ktorý získaš pri vklade 40 € a viac.

Hracie automaty