Netradičné valcové online hry

Netradičné valcové online hry

Iný mechanizmus točenia valcov, iné funkcie počas hrania, iné spôsoby, ako sa môžete prepracovať k výhram – presne o tom sú alternatívne zábavné automaty alebo inak povedané netradičné automatové online hry. Síce nie sú také populárne ako klasické výherné automaty, avšak taktiež majú svojich prívržencov a navyše častokrát bývajú príjemným odreagovaním po presýtení sa práve tradičnými automatmi s ovocnými symbolmi. Ste pripravení spoznať zopár špeciálnych hier? V tomto článku vám ich predstavíme hneď niekoľko vydarených kúskov z ponuky kasína na etipos.sk.

8 Flowers

Začneme hneď veľmi zaujímavým online výherným automatom 8 Flowers, ktorý patrí medzi novšie kúsky od Synot Games. Hneď na úvod nás upútalo zaujímavé hracie prostredie. Ocitli sme sa v japonskej záhrade s krásnou ozdobnou čerešňou sakurou v popredí. Základný automat je tvorený 3 stĺpcami a 3 riadkami, pričom na valcoch roztáčate symboly kvetov, a ak chcete vyhrať, musíte si vytočiť tri rovnaké susediace symboly horizontálne, vertikálne či diagonálne. Ani v tomto slote nechýbajú viaceré bonusové funkcie, o ktoré sa stará predovšetkým divoký symbol. Ten je znázornený bielym kvetom - Wild Flower. Tento symbol je aj tu v pozícii žolíka a teda nahrádza ostatné symboly. V prípade, že divoký symbol vytočíte v strednej pozícii automatu, pripočítajú sa vám získané výhry a automaticky obdržíte respin so zafixovaným Wild symbolom. Počas respinu sa na hracej ploche zobrazí ďalšie plátno s valcami a toto zatočenie zadarmo je hrané s rovnakou výškou stávky. Toto boli funkcie divokého symbolu, no ešte sme s bonusovými funkciami neskončili. Ak totiž vytočíte na všetkých valcoch totožný symbol, výhra vám bude zdvojnásobená a rovnako aj diagonálne výhry z línií 7 a 8 sú násobné x2. Vyskúšajte si tento netypický automat, nás bavil a čo na neho poviete vy?

Crystal Land

Ďalší netradičný výherný automat, na ktorý sme sa vrhli, sa volá Crystal Land. Už z názvu sa dalo šípiť, že hlavnú úlohu v ňom budú hrať kryštály. Táto hra sa zrodila v štúdiu Playson, kde vznikajú väčšinou poriadne namakané pecky a nebolo tomu inak ani v tomto prípade. Hrací automat pozostáva z tvaru štvorca v rozmere 7x7 políčok. Úlohou hráča je vytočiť výhernú kombináciu, ktorá musí pozostávať z minimálne 5 rovnakých susediacich symbolov. Ak ich vytočíte, bude vám výhra pripísaná a tieto symboly sa vyparia a na ich miesto spadnú symboly nad nimi. Takto máte šancu získať ďalšie výherné kombinácie a túto vlastnosť môžete pokladať ako taký malý respin zadarmo. Na úvod hry nie je k dispozícii všetkých 49 políčok, ale iba 24. Zvyšný 25 je zablokovaných a otvárate ich postupne po vytočení výhernej kombinácie. Pri odblokovaní určitých riadkov sa vám odomknú aj špeciálne bonusy. Tým prvým je známy Wild symbol, ktorý aj tu vystupuje ako žolík a nahrádza chýbajúci symbol vo výhernej kombinácii. Druhým špeciálnym symbolom je Ruby Wild a rovnako zastáva pozíciu divokého symbolu. Navyše ak je súčasťou výhernej kombinácie, vybuchne spolu s okolitými symbolmi, ktoré budú nahradené novými. Ak sa vám podarí odblokovať aj celý prvý riadok, spustí sa bonusové kolo, počas ktorého sa snažíte pomocou bonusov odstrániť všetky symboly a môžete sa tak dočkať veľmi zaujímavých výhier. Nechýbajú tu ani ďalšie špeciálne symboly, ktorými sú truhlice, v ktorých sa zobrazuje rôzny počet hviezdičiek, ktoré vystupujú ako násobiteľ. Posledným špeciálnym symbolom je Magický nápoj, ktorý vám dopomôže zameniť nevýhernú kombináciu za výhernú. Aby toho nebolo málo, motiváciou určite je aj postupovanie z levelu do levelu na základe bodov, ktoré získavate za výhry. Levelov je dokopy 9 a keď dokončíte ten posledný, získate odmenu, ktorú si vytočíte v kolese šťastia. Idete si vyskúšať tento zaujímavý automat plný rôznych možností?

Puppet Show

Automaty, ktoré vedia vyčarovať úsmev na tvári a zlepšiť náladu musia kasínových hráčov jednoducho baviť. A jedným z takých slotov je aj hra s názvom Puppet Show, ktorá bola vytvorená spoločnosťou Kajot. Tento výherný automat je vlastne jedno skvelé bábkové divadlo. Za oponou zazriete rôzne roztomilé symboly bábok, ktoré sú v tejto hre graficky skutočne dokonalé. Hudobný podmaz počas hrania je veľmi rezký a veselý a skutočne sme sa cítili, akoby sme sa ocitli na nejakom bábkovo predstavení. Slot pozostáva z 5 valcov, 3 riadkov a z maximálne až 243 výherných línií. Výhry sú počítané zľava doprava. Navyše po vytočení výhernej kombinácie sú tieto výherné symboly nahradené novými symbolmi z vyšších poschodí, a preto sa vám môžete vďaka jednému zatočeniu podariť získať viacero výhier. Po nahradení výherných symbolov sa automaticky navyšuje aj násobiteľ pre potenciálnu ďalšiu výhru v danom zatočení, a to postupne na x2, x3, x4 a maximálne na x5. Vo výhernom automate Puppet Show nájdete až tri špeciálne symboly – Wild symbol, Scatter symbol a Mystery symbol. Divoký symbol tú znázorňuje opona, z ktorej vždy vyskočí symbol, ktorý chýba do výhernej kombinácie. Scatter symbol tu nesie názov „BONUS“ a vďaka nemu môžete získať rôzny počet free spinov. Ak si ho vytočíte na troch valoch získate 10 voľných zatočení, ak na štyroch, bude to 20 hier zadarmo a v prípade že sa tento symbol zobrazí na všetkých piatich valcoch, obdržíte až 40 free spinov. Posledným špeciálnym symbolom v tejto hre je symbol Mystery. Tri, štyri alebo päť vytočení týchto symbolov vás posunie do bonusovej hry, kde si vyberiete jeden z troch symbolov, pod ktorými sú ukryté náhodné výhry. Skvelá grafika doplnená a zábavný zvuk, prepadávanie symbolov, tri špeciálne symboly – jednoducho nadupaný výherný automat, ktorý si určite vyskúšajte zahrať.

Netradičných automatov sa báť nemusíte

Bola to parádna jazda, čo poviete? Netradičné automatové online sloty sú skutočne netradičné, no zvyknete si na nich veľmi rýchlo. Aj keď sú „iné“ oproti klasickým výherným automatom, dokážete sa dokonalo zabaviť aj vďaka ním. Dajte im šancu, vyskúšajte si ich najskôr zadarmo a veríme, že budete rovnako spokojní, ako sme s nimi spokojní boli my.

Hracie automaty