Nová kasíno hra 81 Attila v DOXXbete

Nová kasíno hra 81 Attila v DOXXbete

Hraj v kasíne

DOXXbet spojil sily s dodávateľom Tech4Bet a svojím odvekým promotérom Atillom Véghom, aby tak vznikol jedinečný hrací automat, ktorého hlavnou postavou bude práve tento slávny „fajter“. V článku sa tak pozrieme čo za fajnovú hru to spolu „ukuchtili“ a aké sprievodné akcie sú s ňou spojené.

V článku si představíme:

Exkluzívna hra 81 Attila

Hrá ma príznačný názov 81 Atilla. Fanúšikovia kasíno hier už dobre vedia, že číslo v názve hry nie je náhodné a že v nej bude práve 81 výherných línií, pričom k výhre je potrebné pospájať na štyroch válcoch 3-4 symboly. Zabudnite na ovocie, 7mičky, jokerov, BARy či iné „voloviny“, tento automat skrátka patrí celý Attilkovi, a tak tu nájdeme okrem samotného Attilu, ktorý funguje ako wild symbol, aj veci z jeho gymu. Spomínaný wild symbol tu má dokonca funkciu Respinu, čiže opätovného voľného zatočenia s ponechaním symbolu na jeho pôvodnom umiestnení, čo dáva pri nevýhernej kombinácii opätovnú šancu na výhru.

Bonusová hra s voľnými točeniami je tu viac než žiadaná, a preto tu jednoducho nesmie chýbať. Dostaneme sa do nej klasicky, spojením 3 až 4 špeciálnych Scatter symbolov ktoré nesú jeho najpopulárnejšiu hlášku „Splň sa mi senil“. Počas trvania freespinovej hry Vám celý prvý válec pokryje expanzívny wild symbol s kým iným, než naším bojovníkom. Tým pádom vám k výhram postačia 2 ďalšie symboly na nasledujúcich 3 valcoch.

Treba povedať, že sa jedná o veľmi podarený kúsok. Attila Vás tu sprevádza na každom kroku a okrem uvítania do hry a bonusovej hry tu zaznie množstvo pokrikov či rôznych hlášok jemu vlastných a dokonca ho uvidíte aj vo viacerých mikrovideách oslavujúcich nielen vysoké výhry ale aj výhry dosiahnuté práve za pomoci jeho Wild symbolu.

Akcie spojené s novinkou

Aby ste si hru užili čo možno najviac, DOXXbet pre vás pripravil viaceré sprievodné akcie. Jednou z nich bol 1 eurový hrateľný bonus na odskúšanie hry, ktoré bolo možné získať stávkou v ľubovoľnej hodnote na akejkoľvek hre online kasína v piatok 17.6. Ak ste akciu nestihli, nezúfajte! Stále máte možnosť získať ďalšie hrateľné bonusy v hodnote až 20 €. Roztočte to len jednoducho na tejto novinke a získavajte za každých pretočených 100€ hrateľný bonus 5€ do hry. Takto môžete bonus do štvrtku 23.6. (23:59) získať až 4 krát.

A to nie je všetko. Nie náhodou beží na DOXXbete aj turnaj Tech4Bet hier do ktorého môžeš získavať body aj hraním hry 81 ATTILA a v ktorom si TOP 50 hráčov rozdelí odmeny vo výške až 2000€. Ak sa ho chceš zúčastniť musíš sa však poponáhľať, keďže tento trvá len do 22.6. 23:59.

DOXXbet – registrácia a bonusy

Ak už horíte netrpezlivosťou zahrať si tento namakaný automat a nie ste ešte registrovaní v DOXXbete, tak by ste to mali čo najskôr zmeniť. DOXXbet je super miestom pre hranie kasíno hier, keďže je nabitý rôznymi bonusmi, ako je napríklad vstupný bonus až do 7000€, 250 točení zdarma, hry mesiaca s bonusom 50€, piatkové kasíno bonusy, 20€ Reload bonus, 100 točení zdarma mesačne pri neúspechoch, Nočné kasíno atď. Je toho skutočne veľa.

Tak to príď roztočiť s Attilkom do DOXXbetu!

7000 EUR pre nových hráčov v kasíne

doxxbet logo

Vyber a aktivuj si svoj uvítací bonus: 10 €, 50 €, 100 €, 500 €, 1000 €, 5000 € alebo 7000 €. Po aktivácii jedného z ponúkaných bonusov musíš v priebehu nasledujúcich 30 dní vsadiť 10 až 45 násobok výšky daného bonusu v reálnych peniazoch. Následne sa Ti bonus pripíše na konte do zostatku.

A to nie je všetko! Môžeš získať extra 250 točení zdarma, rozdelených do 4 skupín, ktoré môžeš získať 30 dní od registrácie.:

  • 50 TOČENÍ ZDARMA, stačí si overiť hráčsky účet. Následne môžeš využiť 50 točení zdarma na hrách Berry Berry Bonanza, Royal Respin Deluxe alebo Gem Heat a počkať si na svoje šťastie. Výhry Ti budú pripísané priamo do reálnych peňazí po každom výhernom točení.
  • 50 TOČENÍ ZDARMA, stačí pretočiť v online kasíne na ľubovoľných hrách kumulatívne 100€. Následne sa ti bonus aktivuje. Potom stačí už len spustiť jednu z hier Berry Berry Bonanza, Royal Respin Deluxe alebo Gem Heat a využiť točenia zdarma.
  • 50 TOČENÍ ZDARMA - pretočte v online kasíne na ľubovoľných hrách kumulatívne 250€. Následne sa ti ihneď aktivujú točenia zdarma na hrách Berry Berry Bonanza, Royal Respin Deluxe alebo Gem Heat. Výhry Ti budú pripísané priamo do reálnych peňazí po každom výhernom točení.
  • 100 TOČENÍ ZDARMA na hre BERRY BERRY BONANZA - pre získanie posledných točení zdarma v rámci Uvítacieho bonusu treba pretočiť v online kasíne na ľubovoľných hrách kumulatívne 500€.

Točenia zdarma môžeš využiť až do 30 dní od ich pridelenia na Tvoj hráčsky účet. Točenia zdarma v rámci Uvítacieho bonusu je možné získať maximálne do 30 dní od registrácie.

Hracie automaty