Automaty z ríše rozprávok

Automaty z ríše rozprávok

Zamýšľali ste sa niekedy, prečo sú rozprávky tak obľúbeným žánrom malých aj veľkých. Zrejme je to preto, že vždy sa skončia happyendom a dobro zakaždým porazí zlo. Povedzme si na rovinu, kto by nechcel svoj život prežiť ako jednu krásnu rozprávku? Takého človeka by sme asi nenašli. Na získanie výhry nemusíte točiť len valcami automatu so symbolmi ovocia, vďaka popularite tejto témy si dnes môžete zahrať rozprávkové hracie automaty, kde takisto môžete zažiť šťastný koniec s krásnou sumičkou na hráčskom konte. V najbližších riadkoch vám priblížime zaujímavé rozprávkové hracie automaty od Red Tiger zo Sveta hier Niké.

Cinderella´s Ball

Popoluška. Túto rozprávku pozná snáď každý. Vianoce bez tohto kúzelného príbehu by neboli ani Vianocami. Väčšina populárnych rozprávok sa dočkala rokmi rôznych upravených a vynovených verzii a Popoluška nie je výnimkou. Parádne prepracovaný je aj hrací automat Cinderella´s Ball od výrobcu Red Tiger, na ktorom nájdete 5 valcov s 3 riadkami a vyhrať môžete vďaka 20 fixným líniám.

Ako je to s bonusmi v tomto slote? Máte sa tu veru na čo tešiť! Wild symbol, ktorý už tradične dopĺňa chýbajúce symboly vo výhernej línii, tu nájdete zobrazený ako črievičku a navyše ak vytočíte na valcoch až 5 týchto črievičiek získate 800-násobok vašej stávky. Samozrejmosťou v tejto mašinke je aj Scatter symbol, ktorý nesie názov „Free spiny“ a ak sa vám ho podarí vytočiť tri razy, budete mať k dispozícii určitý počet voľných zatočení. A poďme na to najlepšie. Ak sa vám zobrazí na slote ako symbol hlavná hrdinka Popoluška, vysníva vám vždy jednu zo šiestich špeciálnych funkcií. Päť z nich vám určite vyčaruje úsmev na tvári a taktiež prihrá krásnu výhru na váš hráčsky účet. Prisniť sa však Popoluške môže aj jej zlá macocha, ktorá vám žiadny bonus neprinesie a vy klasicky pokračujete v ďalšom hraní. Vyskúšate si túto čarovnú hru?

Crazy Genie

Som Džin a splním vám tri želania. Áno, áno, práve tento modrý týpek bude hlavným hrdinom ďalšieho rozprávkového automatu, ktorý vám chceme predstaviť. Táto online mašinka sa volá Crazy Genie a skladá sa z 5 valcov, 3 riadkov a 20 fixných výherných línii, ktoré musia tradične začínať na prvom valci zľava a neprerušovane pokračovať smerov vpravo. Nájdete tu Wild symbol, ktorý ako žolík dopĺňa chýbajúci symbol vo výhernej kombinácii a taktiež tu nechýba ani Scatter symbol s názvom „Bonus“. Kedykoľvek počas hrania môže do hry z čarovnej lampy ako tajfún vlietnuť nastajlovaný Džin, ktorý vám splní mno6stvo piam9 počas hry. K dispozícii tu je až 5 bonusových hier, do ktorých sa dostanete práve vďaka Džinovi alebo aj po vytočení troch symbolov Scatter. V týchto bonusových hrách si pri troche šťastia môžete prísť na krásne násobky vašej stávky. Aké želania máte pripravené pre Džina vy?

Persian Fortune

Všade, kde sa pozriete, samý poklad. Presne o tom je ďalší náš tip na skvelé dobrodružstvo. Tretí online slot Persian Fortune vás teleportuje do rozprávkového Orientu plného rozličných pokladov. To, že tu nájdete rôzne formy bohatstva, zbadáte hneď na pompéznych symboloch, na ktorých sa zobrazujú rozmanité šperky, drahokamy a starožitnosti. Táto hra disponuje piatimi valcami s tromi riadkami. Rovnako ako v predchádzajúcich hrách, aj tú môžete vyhrať vďaka 20 fixným líniám. Na tomto automate sa symboly na valcoch netočia, ale padajú na seba. Keď vyskladáte výhernú líniu, tieto symboly vybuchnú a nahradia ich nové. Ak sa tak udeje, poskočíte v tabuľke násobiteľov výhier, pričom túto tabuľku nájdete na pravej strane automatu. Väčšiu šancu vyhrať máte aj vďaka tomu, že všetky symboly sa v tejto hre zobrazujú taktiež ako megasymboly v rozmeroch 2x2 a 3x3. Wild symbol vám v tomto automate okrem suplovania chýbajúceho symbolu vo výhernej kombinácii môže priniesť aj okamžitú výhru. Stačí, keď vytočíte päť týchto symbolov a budete sa tešiť z 200-násobku vašej stávky. Scatter symbol tu znázorňuje truhlica plná pokladu a ak si tento symbol vytočíte aspoň 3 krát, nahliadnete do bonusovej hry. Navyše v tomto automate môžete vo vedľajšej hre hrať aj o progresívne Jackpoty. Držíme palce pri hľadaní vytúženého pokladu!

Kúzelné hry s rozprávkovým bonusom vo Svete Hier Niké

Ocitnite sa v ríši rozprávok na valcoch obľúbených automatov, hrajte bonusové hry od výmyslu sveta, chyťte šťastenu za pačesy a vytočte si rozprávkovú výhru. No aj na život ako v rozprávke sa treba pripraviť. Zaregistrujte sa v online kasíne Niké a získajte fantastický kasínový vstupný bonus až 50 spinov zadarmo. Tieto zatočenia zadarmo môžete využiť v ľubovoľnom automate. Užite si skvelú zábavu.

Hracie automaty