Hry zo starých dobrých retro strojov

Hry zo starých dobrých retro strojov

Musíme sa priznať, že z času na čas príde na nás taká chvíľka, že si chceme zahrať staré dobré online retro sloty. A zrejme nebudeme sami. Jednoduchá grafika, rýchly spád hry a žiadne komplikácie pri lúštení funkcií a bonusov. Tento typ automatov jednoznačne odporúčame hráčom, ktorí si chcú nostalgicky zaspomínať na svoje herné začiatky, alebo hľadajú jednoduchú, oddychovú a rýchlu hru po náročnom dni. V nasledujúcich riadkoch vám pár takýchto kúskov priblížime, pričom zahrať si ich môžete na skúšku aj úplne zadarmo v online kasíne eTIPOS.sk.

5 Dazzling Hot

Prvým online automatom, na ktorý sa pozrieme a ktorý môžeme s čistým svedomím zaradiť do kategórie retro slotov, je hra od spoločnosti EGT nesúca názov 5 Dazzling Hot. Ide o výherný automat s 5 valcami, 3 riadkami a 5 výhernými líniami, kde hrajú prím predovšetkým ovocné symboly doplnené o symbol sedmičky a hviezdy. Sedmičky vám prinesú najvyššie výhry, pričom vytočenie piatich sedmičiek znamená krásnu výhru v podobe až 1 000-násobku vašej stávky. S bonusmi je to tu slabšie, keďže jediným špeciálom je Scatter symbol už v podobe spomínaného symbolu hviezdy. Nečakajte ani žiadnu freespinovú jazdu. Aj za Scatter symboly získate len okamžitú výhru, keď sa tento symbol zjaví aspoň na troch pozíciách. Poteší aspoň funkcia Gamble, vďaka ktorej si môžete vaše výhry zdvojnásobovať v prípade, že uhádnete farbu nasledujúcej karty.

Určite zaujímavým spestrením tohto slotu je aj možnosť hrať o 4 progresívne jackpoty, ktorých čiastky sa navyšujú každým zatočením valcov vybraných automatov od spoločnosti EGT. Šancu hrať o tieto jackpoty má každý z hráčov a výhra vám môže padnúť prakticky kedykoľvek. Ak sa na ploche objaví nadpis „Jackpot Cards“ presuniete sa bonusovej hry, v ktorej postupným výberom kariet vyhráte jeden zo spomínaných jackpotov.

Turbo 27

Ďalším hracím automatom, pri ktorom si užijete nostalgickú zábavu, je slot s názvom Turbo 27 z dielne Kajot Games. Aj v tomto prípade si užijete rýchlu hru, kde nenájdete žiadne komplikácie v podobe zložitých špeciálnych funkcií. Hracia plocha automatu pozostáva z 3 valcov, 3 riadkov a výhru si tu vytočíte, ak vytvoríte výhernú kombináciu z troch rovnakých symbolov na jednej z 27 výherných línií. Aj na tomto retro automate sa budete stretávať so symbolmi ovocia doplnenými o zvončeky, populárne sedmičky a BAR-y.

Nechýbajú tu ani dva tradičné špeciálne symboly, ktorými sú Wild a Scatter symboly. Divoký Wild symbol si plní funkciu tak, ako pri väčšina hracích automatov – to znamená, že vystupuje ako žolík a dopĺňa chýbajúce symboly do výhernej kombinácie. Na valcoch sa objavujú aj symboly zložené z písmen TU, R a BO. Ak si ich na valcoch vytočíte a vznikne slovo TURBO, obdržíte 10 pretočení zadarmo. Navyše, keď sa počas tejto bonusovej hry s free spinmi zobrazí na valci symbol R, vaša výhra bude zdvojnásobená. Tak čo, idete dať šancu tomuto zaujímavému retro výhernému automatu s názvom Turbo 27?

Tipy ako hrať automat Turbo 27

Dice 81

Aj v zbierke obľúbeného providera Apollo Games nájdete niekoľko vydarených retro kúskov. Jedným z nich je hrací automat Dice 81. Opäť nečakajte extra vymakaný vizuál či zvukové efekty. Aj tento slot vás očarí svojou rýchlosťou a jednoduchým ovládaním. Hraciu plochu automatu tvoria 4 valce s 3 riadkami, pričom výherných línií tu nájdete až 81. Čo sa týka symbolov, tých si na ploche môžete vytočiť 9, pričom väčšina z nich pozostáva z ovocných symbolov, ktorými sú čerešne, citróny, pomaranče, slivky, kiwi a melóny. Túto šesticu dopĺňajú zvončeky, Wild symbol a Scatter symbol. Ako divoký symbol tu vystupuje Joker, ktorý ako žolík nahrádza symboly chýbajúce do výhernej kombinácie. Scattery sa na ploche zjavujú v podobe symbolov hracích kociek, za ktoré môžete získať free spiny. To, koľko pretočení zadarmo získate, bude závisieť od počtu symbolov kociek na valcoch. Ak vám na ploche padnú tri kocky, dostanete šancu hádzať s jednou hracou kockou a aké číslo na nej padne, toľko free spinov získate. Ak si vytočíte na ploche 4 a viac kociek, budete hádzať kockou dvakrát, a teda maximálny počet free spinov, ktoré vám môžu padnúť, je 12. Počas hrania automatu Dice 81 v kasíne eTIPOS.sk ste navyše v hre o niektorý z troch jackpotov.

Tipy ako hrať automat Dice 81

Fruiti

Už z názvu automatu Fruiti je jasné, že sa môžete tešiť na ďalšie ovocné šialenstvo. 5 valcov, 3 riadky a 5 výherných línií, aj takto by sme mohli v krátkosti charakterizovať online automat od Synot Games. Samozrejme, vitamínmi je prešpikovaný až-až. Nájdete tu symboly čerešne, citrónu, pomaranču, slivky, hrozna, melónu, ktoré sú doplnené sedmičkami a Scatter symbolmi. Čo sa týka grafiky a hudobného doprovodu môžeme hodnotiť tento automat kladne a rovnako pozitívne je to aj o ovládaním. Ak ste začínajúcim hráčom, určite vám tento automat sadne ako uliaty. V prípade bonusov je to pri slote Fruiti poslabšie. Áno vieme, retro výherné automaty majú byť o jednoduchosti a rýchlej hre, no tu nám nejaká pridaná hodnota predsa len chýbala. Zo špeciálnych symbolov tu nájdete len Scatter znázorňujúci symboly hviezdy, avšak žiadne free spiny tu nečakajte. Vďaka týmto symbolom len získate okamžité výhry. Tie môžete navýšiť pomocou funkcie Gamble (Risk), kde máte za úlohou správne uhádnuť farbu zakrytej karty. Idete si vyskúšať túto ovocnú retro klasiku?

Tipy ako hrať ovocný automat Fruiti

Thunder Reels

V prípade, že nemáte na sloty príliš vysoké nároky a chcete sa len baviť za pomoci rýchleho roztáčania valcov, máme pre vás ďalší tip. Ide o automat Thunder Reels vytvorený spoločnosťou PLAYSON. Ide o automat v rozmere 3x3 s 5 výhernými líniami. Na valcoch si môžete vytočiť osem symbolov, pričom aj tu prevažujú predovšetkým symboly ovocia. Nechýbajú ani populárne BAR-y, hviezdy a sedmičky, ktoré sú symbolom, za ktoré získate najvyššie výhry. Sedmičky vytočené na troch valcoch vám totiž prihrajú výhru až do výšky 150-násobku vašej stávky do hry. Žiadne špeciály či bonusy však nečakajte. Jediné, čo vám hranie môže oživiť, je zapnutie funkcie autoplay.

81 Hot Ways

Veľmi jednoduchá hrateľnosť a priam až animovaná grafika. Aj takto by sme mohli na úvod napísať základné črty online automatu 81 Hot Way. Ide o slot z dielne českého providera Tech4Bet a môžeme ho označiť ako tradičný retro slot, aký poznáme z kamenných herní a kasín. Hraciu plochu tvoria 4 valce s 3 riadkami a ako už aj z názvu vyplýva, vyhrať tu budete za pomoci niektorej z 81 výherných línií. Zo symbolov tu natrafíte na známe čerešne, citróny, pomaranče, slivky, hrozná, melóny, BAR-y a sedmičky, ktoré predstavujú bežné symboly tejto hry. Čo sa týka špeciálov, tak v online automate 81 Hot Ways nájdete iba Wild symbol nahradzujúci všetky symboly do výhernej kombinácie. Okrem toho vám dokáže znásobiť výhry. Keď sa tento divoký symbol stane súčasťou výhernej kombinácie, obdržíte násobok výhry x2, ak výherná kombinácia pozostáva z dvoch Wild symbolov násobiteľ výhry bude x4 a za tri Wild symboly vo výhernej kombinácii bude vaša výhra vynásobená x8. Zo špeciálnych symbolov je to všetko, ešte za zmienku stojí to, že na eTIPOS.sk si môžete aj na tejto hre zahrať o platformové jackpoty rozdelené do troch kategórií BRONZE, SILVER a GOLD, pričom najvyššiu výhru zaznamenáte práve vďaka GOLD jackpotu. Tieto prémiové výhry môžu padnúť každému hráčovi, stačí len roztáčať vybrané valce automatov na eTIPOSe.

Retro automaty sú stále v móde

K retro automatom sa treba z času na čas vrátiť. Skúsení hráči pri nich zaspomínajú na svoje prvé zatočenia v herniach s krčmičkách, nováčikom zasa pomôžu lepšie sa aklimatizovať vo svete online hracích automatov a unavený hráč sa nemusí brodiť cez rôzne funkcie a bonusové hry. Prajeme vám príjemnú zábavu a nezabúdajte, retro sloty sú stále „in“.

Hracie automaty