Red Tiger progresívne jackpoty

Red Tiger progresívne jackpoty

Hraj v kasíne

Netvárme sa, že jackpoty nie sú v kasínach dôležité. Sú. Fungujú podobne ako korenie pri jedle. Bez nich je to síce v pohode, všetko sa dá, aj zábava funguje, ale s nimi? To už je o inom. Dodávajú hre chuť, šťavu a to pravé dobrodružstvo.

V kasíne Svet Hier na www.nike.sk to nie je inak. Okrem iných bonusov však, nie tak dávno, začali fungovať aj klasické progresívne jackpoty, ktoré poznáte aj z iných kasín, či od iných providerov hier. Tie vo Svete hier sú naviazané na valcové hry od Red Tiger a ponúkajú až tri, veľmi zaujímavé úrovne. Základnou, a na Slovensku nie úplne bežnou úrovňou, je Hourly Jackpot. Druhá úroveň patrí Daily Jackpotu, no a najvyššia a samozrejme najlákavejšia úroveň je Mega Jackpot.

Ešte predtým, ako vám popíšeme, o čo v nich ide a ako ich môžete získať, dovoľte nám zopakovať, čo to vlastne ten progresívny jackpot je. Ak to maximálne zjednodušíme, ide o jackpotovú hru, naviazanú na jeden či viacero automatov, ktoré sú do tejto bonusovej hry zaradené. Každý hráč svojou stávkou na týchto automatoch prispieva určitým podielom zo stávky na celkovú výhru. Výsledná suma progresívneho jackpotu je akýmsi súčtom týchto podielov zo stávok všetkých hráčov, ktorí hrali na automatoch zaradených do jackpotovej prémiovej hry. Čím viac aktívnych hráčov hrá, tým rýchlejšie rastie potencionálna výhra.

Aj preto sa len málokedy stáva, že sa výhra v progresívnom jackpote zastaví na nejakej čiastke. Bežne rastie až dokým niekto nevyhrá. Nuž a vyhrať môže vlastne každý. Jediné, čo je potrebné urobiť, je hrať na vybraných automatoch. Čiže, vyberiete si automat na nike.sk od Red Tiger, ktorý je zaradený do siete progresívnych jackpotov a točíte valcami ako inokedy. Bežne platí, že vôbec nezáleží na tom akú vysokú stávku podávate, šanca na výhru je pre všetkých rovnaká. Môže sa však stať, že je systém nastavený tak, aby mali vyššiu šancu hráči, ktorí hrajú za vyššie sumy peňazí.

Úrovne jackpotov na Red Tiger automatoch

A ako to teda vyzerá v online kasíne na nike.sk? Ako sme už povedali, úrovne progresívneho jackpotu sú tri, a získať ich môžete hraním online kasínových hier od spoločnosti Red Tiger.

Hourly Jackpot

Hodinový jackpot je novinkou, no veľmi príjemným prekvapením. Znamená to totiž, že v kasíne Svet Hier každú hodinu niekto vyhrá celkom príjemnú sumičku. Tá začína na 10 € a narásť môže až na niekoľko stoviek EUR. Podmienkou je hrať stávky za aspoň 10 centov.

Daily Jackpot

Druhá úroveň Jackpotu v kasíne na www.niké.sk je tiež veľmi chutným sústom. Vypláca sa síce iba raz denne, najneskôr v určenom čase, bežne však dosahuje hodnoty niekoľkých tisícok € (minimálna hodnota je 1000 €). A za to sa už oplatí byť verným zákazníkom. Opäť platí, že stačí 0,10 € stávka, aby ste boli v hre.

Mega Jackpot (Super Drop)

Mega Jackpot je zlatým grálom Jackpotov v kasíne Svet Hier od Niké. Tu už vám nikto negarantuje, kedy padne, nie je určený žiaden čas, dokedy ho niekto musí vyhrať. Odmenou za trpezlivosť je však jeho výška. Veď len minimálna hodnota pre vyplatenie je 50 000 € a maximálna hodnota, kam až môže narásť, je 10 000 000 €. Aj Mega Drop (v niektorých kasínach označovaný ako Super Drop) môžete mať už za 0,10 € stávky, no vyššími stávkami svoju šancu rovnako ako aj pri ostatných jackpotoch zvyšujete.

Ako vyhrať Red Tiger Jackpoty

Takže, pre istotu ešte raz opakujeme, ak by ste chceli niektorý z jackpotov vyhrať:

  • Musíte byť zaregistrovaný v kasine Svet hier od Niké
  • Musíte si vybrať automat označený žltou stužkou jackpot
  • Musíte vložiť stávku minimálne 0,10 €

Ak tieto podmienky splníte, vášmu šťastiu v ceste nič nestojí a ste v hre o niektorú z troch úrovní progresívnych Jackpotov od Red Tiger. Ku dnešnému dňu (november 2022) padol na Slovensku najvyšší jackpot na automate Treasure Mine v rozprávkovej hodnote viac ako 1,85 milióna €.

50 FS pre nových hráčov v kasíne

nike logo

V Niké máš bonus 50 spinov zadarmo na ktorýkoľvek z automatov v ponuke. Bonus je aktivovaný v momente, keď sa spustí jedna z automatových hier a po skončení sú výhry automaticky pripísané do penaženky hráča..

Po využití 50 free spinov na teba čaká daľší kasíno bonus! Aby toho nebolo málo, Svet hier ti dá navyše ďalších 100 free spinov. Stačí, keď pretočíš 50 € a extra vstupný bonus 100 free spinov je tvoj!

Hracie automaty