Vyskúšali ste už Tom Horn hry na mobile?

Vyskúšali ste už Tom Horn hry na mobile?

Hraj v kasíne

Máte svoje obľúbené hracie automaty, v ktorých sa radi bavíte? Pri tejto otázky si zrejme každý spomedzi množstva online hracích automatov vybaví nejaký zo slotov, ku ktorému sa vracia pravidelne. Rovnako ako je veľa valcových hier, tak isto je to aj s providermi. Ktorého výrobcu hier uprednostňujete vy? Neviete? My vám v tomto článku predstavíme jedného z nich, ktorého tituly sa rozhodne oplatí si zahrať.

V článku nájdete informácie o:

Čo čakať od providera Tom Horn?

Veľmi radi recenzujeme a bavíme sa v hracích automatoch od inovatívnych výrobcov hier. Jedným z takýchto operátorov je aj Tom Horn, ktoré hry sa tešia čoraz väčšej popularite. V portfóliu tohto výrobcu, ktorého korene pochádzajú aj zo Slovenska, sa nachádzajú predovšetkým hracie automaty, no zahrať si od nich môžete aj ruletu, blackjack či poker. Keďže súčasný trend je jasný a drvivá väčšina hráčov sa baví vo svojich obľúbených hrách z mobilu, Tom Horn sa preto riadi heslom Mobile-First design. Znamená to, že vývojári z Tom Horn sa snažia najmä o to, aby sa ich moderné hry hrali čo najlepšie z mobilov a tabletov. A musíme potvrdiť, že je tomu skutočne tak, o čom vás veríme, že taktiež presvedčíme v najbližších riadkoch, kedy vám predstavíme niekoľko ich zaujímavých hracích automatov.

Vyskúšaj si hry od Tom Horn v kasíne

Zahrajte si hitovku 81 Frutas Grande

Jednoznačnou hitovkou medzi Tom Horn slotmi za posledné mesiace je automat 81 Frutas Grande. Ide o veľmi jednoduchý ovocný automat so 4 valcami, 3 riadmi, pričom vyhrať je tu možné až na 81 výherných líniách. Čo sa týka symbolov, gro tvorí ovocie, ktoré dopĺňajú ešte zvončeky a sedmičky. V hre natrafíte aj na jeden špeciálny symbol, ktorým je Wild symbol. Tento symbol znázorňuje číslo 81 a ako žolík nahrádza všetky ostatné symboly, pričom vystupuje aj ako násobiteľ výhier.

Ako hrať egyptský slot The Secrets of Ba?

Veľmi obľúbeným výtvorom Tom Hornu je aj slot The Secrets of Ba. Témou tejto hry je obľúbená púšť a Staroveký Egypt, pričom plocha tejto hry pozostáva z 5 valcov a 3 riadkov. Automat The Secrets of Ba disponuje 9 výhernými líniami a 9 bežnými symbolmi. Špeciálny symbol tu nájdeme jeden. Je ním kniha, ktorá je však Wildom aj Scatterom naraz. Ako divoký symbol nahrádza všetky chýbajúce symboly do výhernej kombinácie, no a ako Scatter vám môže dopomôcť získať free spiny a to vtedy, keď si tento symbol vytočíte na valcoch aspoň trikrát. Pred bonusovou hrou s 10 voľnými zatočeniami sa vyberie náhodne jeden symbol, ktorý bude počas free spinov môcť expandovať po celom valci. So špeciálnych funkcií sa v tejto hre ešte stretnete s násobiteľmi výhier či obľúbeným lavínovým (kaskádovitým) efektom.

Vyskúšajte si čarodejnícku hru Book of Spells

Chcete zažiť kúsok zo sveta mágie a kúziel? Ak áno, určite by ste si mali zahrať aj ďalšiu Tom Horn hru s názvom Book of Spells. Aj v tomto prípade má plocha hry 5 valcov, 3 riadky a výhru tu zaznamenáte, akonáhle vytočíte výhernú kombináciu na niektorej z 9 fixných výherných línií. Bežnými symbolmi v hre sú kartové znaky, ktoré majú nižšie hodnoty. Naopak vyššie výhry zaznamenáte, keď vytvoríte výherné kombinácie zo symbolov klobúka, pohára, kotlíka či čarodejnice. Jediným špeciálom tejto hry je opäť kniha. Rovnako ako pri automate The Secrets of Ba aj tu zastáva funkciu Wild symbolu ako aj Scatter symbolu. Ako Wild symbol nahrádza ostatné symboly a ako Scatter symbol si pomocou knihy môžete vybojovať voľné zatočenia, ak vám pristane tento symbol na valcoch aspoň trikrát. Pred spustením samotnej hry s voľnými zatočeniami sa vyberie jeden z klasických symbolov, ktorý bude v bonusovej hre môcť expandovať na celý valec. Tak čo, idete si vykúzliť nejakú zaujímavú výhru?

Spoznajte ďalšie Tom Horn automaty

Výrobca Tom Horn má vo svojom talóne mnoho ďalších skvelých hier. Spomenieme napríklad automat Gold X, ktorý je plný zlatých pokladov. Na 5 valcov, 3 riadkoch si budete môcť vytočiť výhru, akonáhle zaznamenáte výhernú kombináciu na niektorej z 9 výherných línií. V tejto hre sú zakomponované až tri špeciálne symboly – Wild, Scatter a Mystery. Automat Gold X rozhodne stojí za skúšku.

Piatym príkladom skvelého výtvoru Tom Hornu je hrací automat 243 Crystal Fruits Reversed. Aj táto hra má plochu postavenú na 5 valcoch a 3 riadkoch. Vyhrať tu môžete na piatich výherných líniách, no Wild symbol vám ich dokáže aktivovať až 243, tak ako je uvedené v názve. So špeciálnych funkcií sa tu môžete tešiť na lavínový efekt, násobitele výhier či bezplatné re-spiny. Ak máte radi netradičné ovocné automaty, určite si slot 243 Crystal Fruits Reserved zahrajte.

Bavte sa Tom Horn hrami v slovenských kasínach

Atraktívny vizuál a množstvo špeciálnych bonusových funkcií. Aj tak by sme mohli v krátkosti opísať väčšinu hracích automatov z dielne výrobcu Tom Horn. Ak si ich hry chcete vyskúšať zahrať, urobiť tak môžete hneď vo viacerých slovenských online kasínach, napríklad Tipos, Olybet či Synot Tip. Zahrať ich môžete nanečisto aj úplne zadarmo. Prajeme vám príjemnú zábavu a čo najviac výhier s hrami od providera Tom Horn.

hranie bez rizika
pre nových hráčov v kasíne

olybet logo

Každý nový hráč, zaregistrovaný od 2.11.2023 si môže zahrať raz po registrácii v ľubovoľný deň od 22.00 do 23.00 úplne bez rizika.

Vyber si hociktorý automat (hry môžeš aj meniť), nastav si zatočenia na 0,2 € (20 centov) a začni hrať. Všetky stávky a výhry medzi 22.00 a 23.00 sa ti spočítajú. Pozor, započítajú sa len zatočenia za 20 centov, ostatné nie. Bonus môžeš využiť len raz do 20 kalendárnych dní od registrácie, počíta sa hneď prvý pokus. Preto si daj pozor na to, že keď začneš hrať medzi 22.00 a 23.00, tak odohraj celú hodinu.

Ak si bol za túto hodinu v kladnej bilancii, všetko, čo si vyhral, ti zostáva a môžeš vybrať hocikedy bez akýchkoľvek obmedzení

Ak si za hodinu hrania prehral, Olybet ti všetko, čo si prehral, pripíšeme naspäť na účet v priebehu nasledujúceho pracovného dňa. So sumou môžeš disponovať voľne, aj požiadať o výber.

Hracie automaty