Kreatívne bonusové hry online automatov

Kreatívne bonusové hry online automatov

Sú hráči, ktorí kreatívne funkcie a bonusy v online automatoch milujú a sú aj takí, ktorí sa im vyhýbajú ako čert krížu. Tento článok je určený prvej skupine, pretože sme si posvietili na online kasíno Svet hier Niké, respektíve na hry a kreatívne bonusy od spoločnosti Red Tiger, ktoré v tomto kasíne exkluzívne nájdete.

Red Tiger už z našich recenzií hier poznáte. Máloktoré štúdio dokáže tak dokonale spojiť kvalitnú grafiku, vynikajúci gameplay a vymyslieť také bonusy, aké inde nenájdete. Táto pôvodom britská partička vo svojich hrách prináša originalitu a to my máme radi.

Bonusy v ich hrách sú výnimočné a často sa ani nedajú zaradiť do nejakých škatuliek. Tie najlepšie z nich sme pre vás vybrali a ku každému z nich uvádzame aj niekoľko príkladov, kde ich nájdete. Sme si istí, že si vyberiete.

Kreatívne Wild symboly

Wild symbol je klasika klasík. Ak však čakáte, že v online slotoch od Red Tigeru narazíte iba na to, že Wild symbol bude nahrádzať chýbajúce symboly vo výherných líniách a nič viac, mýlite sa. Dávka kreativity prichádza aj do týchto stuchnutých vôd.

Napríklad v online slote Gems Gone Wild žiaden Wild symbol na valcoch nevytáčate, no kedykoľvek sa vám zjaví na valcoch sám, čo je vítané osvieženie v mori nudy. Skvele je Wild spracovaný aj v hre Pirates Plenty. Tu je Wild symbolom nezbedná opica. Tá skáče po valcoch a kradne symboly s nízkou hodnotou. Symboly sa následne nahradia symbolmi s vyššou hodnotou a tak vám čiperný ľudoop dopomôže k výhre. K dokonalosti Wild symboly doviedli autori v hre Spin Town, kde je hneď niekoľko typov Wildov. Nájdete tu Stacked Wildy, teda wildy, ktoré ostávajú stáť na svojom mieste aj niekoľko kôl, Moving Wild symboly, teda symboly, ktoré sa presúvajú po ploche sem a tam, aj Expanded Wild symboly, ktoré presahujú do niekoľkých riadkov. Všetko je, ale neuveriteľne vtipne spracované a zasadené do témy Anglicka. Veď posúďte sami, stacked wildy sú dôchodcovia, ktorí vám zaspia uprostred prechodu pre chodcov...

Scatter symboly

Scatter symboly sú naše obľúbené symboly. Stačí, aby sa objavili kdekoľvek na valcoch, v predpísanom množstve a okamžite získate výhru. Výhra však v prípade scatter symbolov nemusí znamenať hneď to, že okamžite dostanete peniaze. Niektoré sloty z dielne Red Tigeru vás pustia do free spinov, iné vás potešia nejakou zábavnou minihrou. A práve tieto minihry bývajú to najzaujímavejšie čo automaty od tigrov ponúkajú.

Asi najčastejším prípadom minihier bývajú tzv. click and pick hry. V nich sa dostanete do špeciálnej obrazovky, kde je vašou úlohou vybrať si niekoľko predmetov, ktoré skrývajú buď výhru, násobiteľ výhry, počet freespinov, alebo niečo iné.

Kreativita červených tigrov nepozná medze a ak sa chcete zabaviť, zahrajte si napríklad online slot Ra’s Legend. Tu nájdete hneď niekoľko variantov pick and click bonusu. Či už si budete vyberať ruky boha Ra, alebo potom priamo zlaté tehličky v jeho paláci. Podobne to funguje aj v online automate Cinderella’s Ball, tu budete v tanečnej sále hľadať trojicu koruniek rovnakej farby. Každá farba symbolizuje iný násobiteľ výhry. Najoriginálnejšie nám však tento spôsob bonusu prišiel spracovaný v online automate Treasure Mine. Tam totiž pick and click funguje trocha inak. Vašou úlohou totiž nie je objaviť predmet, ale cestu. Trpaslík sa totiž v minihre vozí v banskom vozíku a vy mu musíte vybrať takú cestu, aby sa doviezol čo najďalej. Pri tom samozrejme zbiera finančné bonusy a celé je to naozaj výborná zábava.

Multiplikátory

Násobitele výhier sú často spojené s Wild alebo Scatter bonusom, prípadne s mechanikou Avalanche, teda padajúcich kameňov. Funguje to napríklad tak, že po každej výhre zmiznú výherné symboly a na obrazovku dopadnú nové. Po zmiznutí symbolov však dôjde aj k zvýšeniu násobiteľa výhier a teda každá ďalšia dosiahnutá výhra je o niečo vyššia.

Multiplikátory sú veľmi príjemnou súčasťou bonusových hier. Výborne je spracovaný napríklad násobiteľ výhry v online automate Totem Lightning. Tu si najskôr musíte cez pick and click minihru zvoliť počet krokov o ktoré sa posuniete na toteme s násobiteľmi a následne sledujete, ako stúpate po rebríčku násobiteľov stále vyššie. Začínate na x3 a končíte na x1000. Zaujímavo spracúva multiplikátory aj online automat Golden Temple a jeho minihra Hon na relikviu. V tejto minihre sa pohybujete po mapke, na ktorej sú vyznačené mapy chrámov v džungli. Cestu k chrámom však tvoria multiplikátory a vy sa po tejto ceste pohybujete točením ručičky kompasu. Aké číslo padne na kompase o toľko sa posuniete na mape a taký multiplikátor získate. Paráda.

Free spiny

Kto by nemal rád pretočenia zadarmo. Samozrejme, čím viac tým lepšie. Možno sa vám zdá, že na freespinoch sa toho nedá moc čo vymyslieť, ale mýlite sa. Red Tiger to zvládol a tak sa hneď v niekoľkých jeho hrách môžete dočkať aj nekonečného množstva točení zdarma. Príkladom za všetkých je online slot Piggy Pirates. Ak sa na hracej ploche zjavia súčasne tri prasiatka, pošlú vás do pretočení zadarmo a valce sa točia bez vášho vkladu až dovtedy, kým sa na valci nezjaví vlk. V online slote Crazy Genie sa do pretočení zdarma zasa dostanete cez minihru – Zlatý bonus. Počas freespinov navyše džin hádže na hraciu plochu zlaté mince a vy tak máte možnosť získať ďalšie výhry, alebo ďalšie spiny zadarmo. Freespiny nás bavili aj v online automate Esqueleto Mariachi. Tu sa totiž počas bezplatného točenia na valcoch spúšťajú špeciálne aktivity trojice hlavných hrdinov – kostlivcov, ktorí sú neuveriteľne zábavní.

Na záver ešte chceme spomenúť niekoľko online slotov, ktoré podľa nás stojí za to hrať práve kvôli bonusom. Ako prvý určite odporúčame Reel Heist – obsahuje totiž skvelú naháňačku policajta s lupičmi a kopec ďalších zaujímavých minihier. Kvôli minihrám sa oplatí vyskúšať aj online slot Mayan Gods, uvidíte, ako sa pobavíte, keď vám UFO priletí kradnúť symboly z valcov. No a do tretice ešte Tiki Fruits, to je alternatívny automat, ktorý svoju alternatívu prenáša aj do bonusu. Vyskúšajte a možno sa zaradí medzi vaše najobľúbenejšie.

Hracie automaty